Kāpēc princese Diāna nēsāja divus pulksteņus uz plaukstas locītavas

Tas bija simbols, kas simbolizē, ka viņai nav vienalga.

Kā izrādījās, zelta pulkstenis ar plānu siksniņu piederēja princesei Diānai, bet tumšākais – princim Čārlzam. Lēdija Dī dalījās informācijā, ka valkāja Čārlza pulksteni, lai izrādītu viņam cieņu un lai viņam veiktos. Šis žests mums atgādināja par senu viduslaiku tradīciju. Viduslaikos bija tradīcija pirms cīņas piesiet dāmas kabatlakatiņu pie bruņinieka ķiveres aizmugurējās daļas. Kabatlakatiņš tika uztverts kā talismans, un tas bija veids, kā parādīt atbalstu personai, kura piedalās sacensībās.

Diemžēl lēdijas Dī un prinča Čārlza laulībām nebija lemts ilgi turpināties, taču šis aizkustinošais žests parāda, ka viņu attiecībās noteikti valdīja mīlestība un maiga pieķeršanās. Vismaz pašā sākumā.

LASI VĒL: Visās Čārlza un Diānas fotogrāfijās ir kaut kas dīvains. Jūs noteikti to nemaz nepamanījāt

Šī nebija vienīgā reize, kad Diāna demonstrēja savu mīlestību ar jauku žestu.

Princese atteicās vilkt tiāru, kuru karaliene viņai dāvāja viņas kāzu dienā. Tā vietā viņa izvēlējās to, kura ilgus gadus piederēja viņas ģimenei. Ar šo žestu princese Diāna vēlējās parādīt, ka ir nolēmusi palikt uzticīga savas ģimenes tradīcijām, jo ​​šajā tiārā precējās daudzas sievietes no viņas ģimenes, ieskaitot viņas māsu.

Vai jums ir kaut kas īpašs, kas jums atgādina par jūsu mīļajiem? Vai varbūt jums ir savs veids, kā izrādīt viņiem savu mīlestību un pateicību?

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru