Kāpēc iemīlas precētajos: 5 patiesi iemesli

lejupielāde

Sievietes, kuras iekodušās “svētajā” – svešā vīrā, – nosoda un nopeļ. Jo apkārt taču ir tik daudz brīvu vīriešu, vai tiešām no tiem nevar nevienu izvēlēties! Psihoanalītiskā psiholoģe N. Kuzmina nosauc 5 iemeslus, kuru dēļ neapzināti izvēlas precētos, vispār neplānojot izjaukt svešu ģimeni.

Nepietiekama dzīves pieredze

Jaunas sievietes ir mīlīgas savā pieredzes trūkumā, bet bieži jūtas nepārliecināti, tāpēc viegli aizraujas ar vīriešiem: viņi jau nu zina, kā savaldzināt un izveidot attiecības.

LASI VĒL: Sieva uzzināja, ka vīram ir mīļākā. Viņa sarīkoja viņam tādu dzimšanas dienas pārsteigumu, kuru viņš nekad mūžā neaizmirsīs

“Pieaudzis vīrietis uzpērk ar spēju rūpēties, galantumu, viņam ir pieredze un iespēja skaisti aplidot. –  skaidro psihoanalītiskā psiholoģe. – Turklāt tajā īsajā laikā, kuru viņš pavada ar savu burvīgo pavadoni, viņš vienmēr sevi parāda no labās puses: būt labam vien pāris dienas nedēļā ir diezgan viegli. Bet meitenei, kurai ir nosliece uz romantiku un attiecību idealizēšanu pieredzes trūkuma dēļ, patīk problēmu trūkums: viņai liekas, ka beidzot ir “piepildījusies” pasaka “un viņi dzīvoja ilgi un laimīgi”.

Tomēr, kā rāda daudzu pāru un trīsstūru pieredze, ja vīrietis pirmā pusgada-gada laikā nav aizgājis no sievas, tad diez vai viņš veiks šādas kardinālas izmaiņas. “To var izskaidrot ar standarta attiecību attīstības dinamiku: pirmā gada beigās tās stabilizējas, izveidojusies situācija kļūst par paradumu, kuru izmainīt kļūst arvien grūtāk un grūtāk” – skaidro psiholoģe.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru