Kāpēc es lieku monētu saldētavā katru reizi, kad braucu prom no mājām

Šo viltību man ieteica mana draudzene, kas ilgu laiku dzīvoja Anglijā. Un viņai savulaik šo iemācīja kaimiņiene. Izrādās, ka angļi ( un vispār daudzi eiropieši) vienmēr saldētavā ieliek monētu, kad viņiem uz ilgāku laiku vajag pamest savu dzīvokli.

Šīs rīcības jēga patiesībā ir ļoti vienkārša, un tajā pašā laikā ģeniāla.

LASI VĒL: Paņēmiens, ar kura palīdzību lieku reizi nevajadzēs mazgāt ledusskapi: netīrumiem un mikrobiem nav ne mazāko cerību!

Saldētavā atstātā monēta bez jebkādām grūtībām palīdzēs noteikt, vai jūsu prombūtnes laikā ir bijuši traucējumi elektrības padevē, un cik ilgi tie bijuši. Parasti, ja es braucu uz vasarnīcu, piemēram, uz nedēļu, es dzīvoklī atslēdzu visas elektroierīces, izņemot ledusskapi, jo tur vienmēr paliek produkti. Lai pārliecinātos, ka elektrība manā prombūtnē nav tikusi atslēgta uz ilgu laiku, un produkti ledusskapī nav sabojājušies, es saldētavā atstāju monētu.

Vienkārši ieleju nelielā traukā ūdeni, sasaldēju to, bet pēc tam monētu uzlieku tieši uz ledus un lieku atpakaļ saldētavā.

Šķir nākošo lapu un uzzini, kā tas strādā

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anita Terlina</cite>

    Kāpēc ir jāzina savu miršanas dienas datumu? Cik lemts, tik dzīvos. Tas cilvēks, kas zinās savu miršanas dienu, ir jau miris, jo gaida savu nāvi. Vai tas ir vajadzīgs? Ja nezin savu miršanas dienas datumu, nekādu uztraukumu, dzīve iet uz priekšu!

Pievienot komentāru