Kāpēc bieži izjūk attiecības? Kurš no abiem ir vairāk vainīgs?

Mēs dzirdam, ka sieviete ir ģimenes pavarda sargātāja. Tā tas ir pieņemts mūsu sabiedrībā. Un šķiet, ka ģimenes laime un ģimenes attiecību spēks ir atkarīgs no tā, cik labi sieviete pilda savus pienākumus kā laulātā.

Vīrieši vēlas, lai viņu sieva būtu laba mājsaimniece, rūpīga māte saviem bērniem, seksuāla mīļākā un uzticīga draudzene. Un ko viņš ir gatavs dot pretī?

Bieži vien vīrietis uzskata, ka viņa loma ir samazināta līdz faktam, ka viņam ir finansiāli jāuztur viņa ģimene, tāpēc viņam neliekas, ka viņš vēl kaut ko ir parādā.

Un ļoti bieži vīrieši, kuri pelna labu naudu, ieņem augstu pozīciju vai vada savu biznesu, ir dārgs mājoklis, ir dārgs auto, pilnībā uztur savu sievu un bērnus, uzskata, ka viņu sociālā funkcija kā vīram un ģimenes galvai, ir izpildīta uz visiem simts procentiem.

Viņi jau var atļauties neziņot par saviem personīgajiem izdevumiem, draugu sanāksmēm un pat dažas dienas neierasties mājās. Tāpat kā “Es esmu izpildījis savu funkciju, man ir tiesības atpūsties.”

Un kas paliek sievietei? Protams, pirmkārt, viņa tiks aizvainota un organizē scēnas, uz ko tiks saņemtas dāvanas. Bet laika gaitā pastāvīgas sūdzības sāk izaugt par kaut ko vairāk. Var rasties nepatika un pat naids.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru