Kam ir vērts tērēt naudu dažādām zodiaka zīmēm

Lauva – naktsdzīve

Lauva mīl ekstravagantiskumu. Palutiniet sevi ar biļetēm uz pašu nozīmīgāko pasākumu pilsētā- varbūt tā ir nakts klubā, vai īpašs muzeju festivāls.

Jaunava – skaļa ballīte

Jaunavas mīl aizdomāties, kas bieži aizmirt par sevi, pastāvīgi palīdzot citiem. Uzdāviniet sev augstas klases atpūtu, kas liks jums, kas liks jums justies kā  zvaigznei.

Svari – vīns vai skotu dzērieni

Tas ir ideāls veids ka iepazīties ar jauniem potenciālajiem partneriem. Jūs lieliski jūtaties tīmeklī un augsti novērtējat ekskluzīvus pasākumus. Jūs varat iegādāties biļeti, piemēram, uz vīna vai skotu dzērienu degustāciju,  tūri pa alus darītavu vai mākslas izstādi jūsu rajonā.

Skorpions – psiholoģijas grāmatas

Skorpioni ir slaveni ar to, ka izbauda dzīves noslēpumainību. Izklaidējiet sevi ar lasīšanu par psiholoģisko stāvokli vai ar astroloģiskās kartes lasīšanu. Jo labāk jūs zināt sevi, jo uzstājīgāks jūs būsiet savās attiecībās, kas ir nepieciešams, lai uzturētu jūsu personisko laimi.

Strēlnieks – ceļošana un iepazīšanās

Strēlnieks mīl piedzīvojumus un ceļojumus. Iepazīšanās saiti ceļojumiem, tādiem kā Miss Travel, ļauj dalībniekiem sazināties ar citiem uzticamiem ceļotājiem, izmantojot veb saitu. Ideja ir tajā, lai satiktos ar svešinieku jaunā un aizraujošā vietā, cerot iepazīt tos daudz labāk.

Mežāzis – personiskais treneris

Jūs gūstat panākumus korporatīvajā struktūrā un izbaudiet darbu, kas vērsts uz noteiktu mērķi. Privāto seansu plānošana sporta zālē ar personisko treneri – lielisks veids nodot šo enerģiju, tajā pašā laikā paaugstinot uzticības līmeni. Kad jūs izskatāties labi, jūs arī jūtaties labi.

Ūdensvīrs – savedējs

Ne visi ir pietiekami drosmīgi , lai grieztos pēc palīdzības pie savedēja, bet jūs neesat no tiem, kas atteiksies no izdevības. Ir daudz profesionālu iepazīšanās pakalpojumu sniedzēju, kuri var palīdzēt, jums atrast to, ko meklējat.

Zivis – meditācijas guru

Zivis iegūs lielāku izdevīgumu, dodot priekšroku pašpalīdzībai, piemēram, brīvdienu apmācības meditācijā ar guru vai brīnišķīgs atvaļinājums pie ūdens.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru