Ziloņmāte 3 nedēļas nekustīgi stāvēja, skatoties tālumā. Jūs būsiet šokēti, uzzinot iemeslu!

ASV Tenesijas štatā atrodas brīnišķīgs ziloņu rezervāts. Šiem brīnišķīgajiem un majestātiskajiem dzīvniekiem piešķirti 1800 akru viņu dabiskajiem dzīves apstākļiem.

No cirka un zoodārziem atbrīvotie dzīvnieki izbauda brīvību un mierīgas vecumdienas  lielā un draudzīgā kolektīvā. Visbiežāk ziloņi sadalās pa pārīšiem. Viņiem, tāpat kā cilvēkiem ir labākie draugi. Rezervāta darbinieki bez problēmām uzskaitīs jums visus pārīšus ar iesaukām, kas ar ko visbiežāk čupojas. Ja viņiem paprasīs, kuriem ir vis ciešākā saikne, tad visi kā viens nosauks Taru un Bellu. Iepazīstieties!

Tara – 35 gadus veca Āzijas ziloņmāte, bet mazulīte blakus viņai, Bella – retrīvera metiss. Ja Krilova fabulā Mosjka bija tikai palaidnieks, kurš rēja uz ziloni, tad Bella un Tara ir paši labākie draugi, laika un piedzīvojumu pārbaudīti.

 Viņi ēd un dzer kopā, guļ kopā, spēlējas, pastaigājas. Un tad notika nelaime, Bella ieguva nopietnu muguras traumu un viņai bija nepieciešama operācija. Trīs nedēļas viņa atlaba slimnīcā rezervāta teritorijā, bet Tara tā vietā, lai dzīvotu parastu ziloņa dzīvi, katru dienu nāca pie slimnīcas žoga un gaidīja kad Bellu iznesīs uz balkona, lai apsveicinātos un pārliecinātos, ka ar viņas draudzeni viss kārtībā.

Šķir nākošo lapu, lasi turpinājumu un noskaties video

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru