Kaķis ir cilvēka labklājības rādītājs

Tādu sīku grauzēju parādīšanās kā žurkas un peles ir vien papildus pakalpojums, galvenā mājas kaķa loma patiesībā ir pavisam citāda. Kaķim piemīt unikāla bioenerģētiska sistēma. Tas spēj smalki noskaņoties uz apkārt esošajiem biolaukiem un pat sasniegt ar tiem rezonansi, tādējādi veicot korekciju, un nepieciešamības gadījumā arī papildus uzlādi, bet īpašos gadījumos pilnīgu atjaunošanu. Mājas kaķu īpašnieku stāsti par to, ka pēc komunikācijas ar mīluli tiem pazuda galvas sāpes, normalizējās asinsspiediens, vispār nav nekādas pasakas. Jebkura novirze mūsu organismā nenovēršami parādās kā izmaiņas enerģētiskajā aurā, un kaķis to visu sajūt un steidzas palīgā.

Tomēr ar to pūkaino skaistuļu talanti nebeidzas. Kaķis spēj kalpot kā tāds cilvēka labklājības indikators. Kad mūsu dzīvē viss ir kārtībā, tad mums blakus dzīvojošais kaķis ir mierīgs, tas daudz guļ, un nepārspīlē ar higiēniskajām pocedūrām, un tam ir laba apetīte. Ja jūsu mīlulis sāk nervozēt bez acīmredzama iemesla, pārstāj par sevi rūpēties, slikti ēd, tas nozīmē, ka jums kaut kas nav kārtībā. Parasti visjūtīgāk kaķenes un kaķi reaģē uz strīdiem ģimenē, turklāt viņi parasti nostājas tajā pusē, kura ir netaisnīgi cietusi šajā konfliktā. Ja jūs, piemēram, nepelnīti sodījāt savu bērnu, tad kaķis obligāti ies pie viņa un, glaudžoties un murrājot, centīsies mazuli nomierināt, atjaunot tā dvēseles līdzsvaru.

LASI VĒL: Kāpēc jūsu kaķis atnāca tieši pie jums

Un tagad es gribu parunāt par to, kā dēļ arī sāku rakstīt šo rakstu. Kā jau visa smalkā saikne, savstarpējās attiecības starp kaķi un cilvēku ir divvirziena. Kaķi sajūt mūs, bet arī cilvēks ļoti labi sajūt kaķus. Tieši tāpēc tādi cilvēki, kuri ir vienaldzīgi pret kaķiem, praktiski nav sastopami. Vai nu simpātijas, vai arī nepatika. Ar simpātiju viss ir skaidrs, bet ar nepatiku…Pēc maniem novērojumiem deviņdesmit procentu rūdītu alkoholiķu nevarēja ciest kaķus, lielākā daļa man pazīstamo sieviešu, kuru personīgā dzīve nebūt nebija viena no labklājīgākajām,  regulāri un vietā, kā arī nevietā, bez ierunām paziņoja : “Ciest nevaru kaķus!”, bērni, kuri piedzīvojuši vardarbību ģimenē vai kolā savu aizvainojumu pārnesa uz klaiņojošajiem vai kaimiņu kaķiem. Un tādu piemēru varu minēt vēl daudz. Varu ar pārliecību pateikt, ka cilvēkam, kura karma nav ideāla, kaķi izraisa negatīvas emocijas. Tādiem cilvēkiem vajadzētu nopietni padomāt par to, kā izmainīt savu dzīvi, padarīt to gaišāku un laimīgāku. Un tad mazie, pūkainie skaistulīši neizraisīs neko citu, izņemot vien smaidu.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru