Kaitīguma horoskops. Šīs sievietes ir vislielākās kaitnieces pēc Zodiaka zīmes

Sievietes bieži vien nodara kaitējumu, pašas to pat nepamanot. Lūk, kādas kaitniecības izpausmes varam sagaidīt no dažādu Zodiaka zīmju pārstāvēm.

Mežāzis

Viņas devīze ir “paškontrole un noturība”. Pat, ja tādas meitenes sirdī ir aizdegusies emociju vētra, tad ārēji viņa centīsies to neizrādīt. Meitene-Mežāzis sapņo par īstu vīrieti un baidās iemīlēties. Pārlieku lielā piesardzība bieži vien noved pie nepareizas izredzētā izvēles un ciešanām tajā sakarā. Vīrietis nesagaidīs no viņas ātru un vētrainu atzīšanos, viņam vajadzēs apbruņoties ar pacietību, un pašam pacensties, lai izkausētu ledaino piesardzības un noturības sienu. Toties par viņas uzticību viņš var nešaubīties.

Ūdensvīrs

Meitenes-Ūdensvīri parasti kļūst par lieliskiem draugiem vīriešiem, tā kā sākotnēji reti tajos saskata potenciālo izredzēto. Šīs dāmas ir ļoti emocionālas un uzbudinātas, bet ātri nomierinās. Viņas baidās no smagnējas kaisles, tāpēc, ja vīrietis sāk viņai rīkot greizsirdības scēnas, tad viņš panāk tikai vienu rezultātu – viņa sabīstas un aiziet. Pastāvīgums ir Ūdensvīriem neraksturīga īpašība.

LASI VĒL: 100% rezultāts – kādā mēnesī meitene piedzimusi – tāds ir arī viņas raksturs!

Zivis

Zivīm ir ārkārtīgi jūtīga un ievainojama daba. Viņa spēj izdomāt sev virkni problēmas, tāpēc no sava vīrieša pieprasīs pastāvīgi apstiprināt viņa jūtas. Ja tā nenotiks, tad viņa nokaitinās gan sevi, gan partneri ar savām šaubām un pārdzīvojumiem par šo tēmu. Bet pat, ja izredzētais vairākas reizes dienā apstiprinās savas jūtas, ar laiku viņa pie tā pieradīs un sāks prasīt vēl vairāk.

Auns

Meitene-Auns ir uzstājīga, egoistiska un neatkarīga. Viņai patīk vadīt vīriešus un redzēt, ka viņu dievina. Lai iegūtu tiesības atrasties blakus, vīrietim nāksies izpildīt visas viņas daudzās kaprīzes. Un ir bezjēdzīgi ar viņu strīdēties – viņa vienalga panāks savu, izmantojot jebkādus līdzekļus, tajā skaitā arī asaras, nīdēšanu un histērijas. Bet, pat izpildot visas viņas vēlēšanās, nevarat rēķināties ar uzticību no viņas puses, jo vienmēr var uzrasties jauns apbrīnotājs, kurš būs gatavs bez ierunām izpildīt visas kaprīzās lēdijas iegribas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru