Kaitīgāko alkoholisko dzērienu reitings. Esmu šokā par to , kas tad atrodas pirmajā vietā!

3 vieta – šņabis

Esmu pārsteigts, ka baltais nav pirmajā vietā? Kaut arī šņabim ir slikta slava, tas tomēr skaitās viens no nekaitīgākajiem stiprajiem dzērieniem. Tajā nav krāsvielu, aromatizētāju un tas ir pamatīgi attīrīts. Ja šņabis ir taisīts nevis uz cukura, bet medus bāzes, tad to vispār var uzskatīt par diētisku dzērienu. Taču aizrauties ar to nevajadzētu, jo šņabis ir arī biežākais saindēšanās iemesls, jo tas tiek viltots visvairāk. Kā arī bieža šņabja lietošana noved pie atkarības un alkoholisma.

2 vieta – viskijs

Šis spirtotais dzēriens ir ellagīnskābes avots, kas cīnās ar onkoloģiskajām saslimšanām. Runā, ka tas spēj nogalināt pat vēža šūnas, nekaitējot veselībai. Taču viskijā ir arī liela etalona koncentrācija, kas ļoti ātri uzsūcas organismā un jau pēc stundas viskija dzeršanas pasaule tavās acīs sāks izplūst. Un no rīta tevi sagaidīs nepatīkamas paģiras. Tā ka padomā, vai ir vērts atdot tik lielu naudu par šo dzērienu.

1 vieta – konjaks

35 mililitri konjaka – tā ir C vitamīna diennakts deva. Taču ilgo glabāšanas gadu laikā konjakā veidojas daudz kaitīgu vielu, kas saindē organismu. Lielās devās konjaks ir indīgs nervu sistēmai, kaut arī tas paplašina asinsvadus. Konjaks ir nekaitīgs tikai ne vairāk kā 50 ml. Un jā, paģiras pēc konjaka dzeršanas desmit baļļu sistēmā  mēs novērtēsim uz astoņām. Lūk šāda negaidīta pirmā vieta! Un atceries, ka jebkurš alkohols lielās devās ir kaitīgs un var radīt atkarību. Samazina spirtoto dzērienu lietošanu līdz minimumam, nodarbojies ar sportu un attīsti humora izjūtu, lai varētu jautri pavadīt laiku arī bez alkohola.

avots: skverweb.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru