Kafejnīcas apmeklētāji viesmīlei uzdāvināja jaunu automašīnu lūdzot izdarīt vienu pakalpojumu

Vietējās kafejnīcas klienti mazajā Amerikas pilsētā Galvestonā, kas atrodas Teksasas štatā, uzdāvināja automašīnu dvēseliski laipnai viesmīlei. Bet pretī viņi lūdza vienu pakalpojumu.

LASI VĒL: Viesmīle ar smaidu sejā apkalpoja šo bezpajumtnieku. Taču viņa nevarēja pat iedomāties, kas viņš bija patiesībā…

Adrianna Edvardsa strādā nelielā kafejnīcā par viesmīli. Meitenes sapnis bija nopirkt automašīnu. Mērojot ceļu turp un atpakaļ viņa ceļā pavadīja apmēram 5 stundas sava laika. Tāpēc Adrianna smagi strādāja un atlika naudu sava sapņa piepildīšanai. Pa to laiku bija spesta uz darbu iet kājām. Ik dienu meitene mēroja 22 kilometru lielu attālumu. Vienu reizi viņa pieņēma pasūtījumu no precēta pāra, kurš sarunā ar viesmīli netīšām uzzināja, kā viņa no rīta nokļūst darbā un kā vakarā mājās.

Pāris, paēdot brokastis, devās prom, bet pēc brīža viņi atgriezās ar krāšņu dāvanu. Vīrietis un sieviete piepildīja Adriannas sapni. Viņi viņai uzdāvināja 2011. gada automašīnu Nissan Sentra, kuru viņi iegādājās tuvējā automašīnu tirdzniecības vietā.

Pēc meitenes teiktā, viņa uzreiz neticēja tam, kas notiek un nolēma, ka tā ir tikai izjokošana. Bet automašīna tik tiešām tika nopirkta viņai. Tagad Evardsa brauc uz darbu ar uzdāvināto automašīnu, un laiks, ko viņa tam velta, ir apmēram trīsdesmit minūtes.

LASI VĒL: Sieviete izmaksāja bezpajumtniekam vakariņas. Viņš pasniedza zīmīti, kuru viņa neaizmirsīs nekad

Bet pārim bija viena prasība pret Adriannu. Viņi lūdza arī viņai izdarīt kādu labu darbu tam, kam tas būs vajadzīgs. Meitene solīja izpildīt viņu lūgumu. Tagad Edvardsa vēlas pietiekami nostabilizēties finansiālajā jomā, lai varētu kādam palīdzēt.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru