Kādus vārdus ir vissāpīgāk dzirdēt katrai Zodiaka zīmei?

Protams, ka nevienam nav patīkami dzirdēt aizvainojošus vai aizskarošus vārdus, taču ir noteiktas frāzes, kuras var vienkārši sagraut kādu noteiktu Zodiaka zīmes pārstāvi.

Nevienam nav noslēpums, ka vārdi var būt sāpīgāki par sitieniem – tos pat uzskata par vispostošāko spēku. Ļoti bieži gadās tā, ka emociju uzplūdumā izsprūk kāds vārds, kuru tūdaļ gribētos paņemt atpakaļ, taču tas vairs nav iespējams. Tad ir jāmeklē veidi, kā cilvēkam atvainoties, lai pateiktu, ka sacītais nebūt nebija jāuztver tik nopietni.

Protams, ka nevienam cilvēkam nav patīkami dzirdēt jebkādus aizvainojumus savā virzienā. Taču daži no tiem var būt tik postoši, ka katras Zodiaka zīmes pārstāvis varētu vienkārši tikt pilnībā sagrauts. Uzziniet, ko nevajadzētu teikt katrai Zodiaka zīmei.

Auns: “Nomierinies!”

Pati būtība šajā visā ir tāda, ka vārds “nomierinies” tikai vairāk uzkurina un sadusmo šīs zīmes pārstāvjus. Ja vēlaties Aunu nomierināt, tad izvēlieties citus veidus, kā viņu nomierināt.

Vērsis: “Viņa/ viņš ir tā neko sev!”

Vēršu partneriem noteikti vajadzētu izvairīties no komentāriem, kas vērsti pretējā dzimuma virzienā. Pat tad, ja vēlaties pateikt, ka jūsu partneris ir daudz skaistāks. Labāk sniedziet savam partnerim komplimentu, jo tādā veidā jūs izvairīsieties no konfliktiem.

Dvīņi: “Tas izklausās stulbi”

Nekad nesakiet Dvīņiem šādu teicienu, jo tas viņus ļoti sadragās. Šīs zīmes pārstāvji zina, ka viņi ir gudri, asprātīgi un interesanti sarunu biedri, tādēļ šāds teiciens izvedīs viņus no pacietības.

Vēzis: “Aizvācies no manis, tu esi tik apnicīgs!”

Domājams, ka šāda frāze pie sirds nenāktu nevienam, bet Vēži, sadzirdējuši ko tādu, iegrimst tādā kā melanholijā. Viņi jau tā ar grūtībām atveras cilvēkiem, tādēļ, ja ko tādu pateiks tuvs cilvēks, tad Vēzis pilnībā noslēgsies sevī.

Lauva: “Tu ne visai labi izskaties”

Lauvām tiešām patīk sekot līdzi savam ārējam izskatam, lai viņi vienmēr izskatītos pēc iespējas labāk. Ja nevēlaties nokaitināt vai sarūgtināt Lauvu, tad labāk neizsakiet negatīvus komentārus saistībā ar viņu ārējo izskatu.

Jaunava: “Kādēļ mēs neesam līdzīgi viņiem?”

Ja partneris ar Jaunavu salīdzina sevi ar citu pāri, tas var patiešām aizkaitināt un sarūgtināt šīs zīmes pārstāvjus. Jaunavas uzreiz sāks meklēt problēmas savās attiecībās.

Svari: “Man nepatīk tavi draugi”

Ja Svari šādus vārdus sadzirdēs no sava partnera, tas sagādās viņiem izteiktas sāpes. Svariem draugi ir neatņemama dzīves sastāvdaļa, tādēļ šādu teikumu viņi attiecinās ne tikai uz saviem draugiem, bet arī uz sevi pašu, proti, ņems to ļoti personīgi.

Skorpions: “Mana bijusī…/ Mans bijušais…”

Nevienam nepatīk klausīties salīdzinājumos ar bijušajiem, taču Skorpioniem tā ir tāda traģēdija! Tas viss tādēļ, ka viņi ir ārkārtīgi greizsirdīgi. Ja jūs pateiksiet ko tādu savam partnerim – Skorpionam, tad uz ilgu laiku varat aizmirst par mieru.

Strēlnieks: “Tu esi aptracis/ aptrakusi!”

Strēlnieki šos vārdus uztver tikai un vienīgi sliktā nozīmē. Viņi tūdaļ uzskatīs, ka tas ir viņu intelektuālā un emocionālā stāvokļa aizvainojums. Labāk tā nejokojiet!

Mežāzis: “Tu maniem vecākiem nepatīc”

Šīs zīmes pārstāvji vēlas iepatikties un patikt ikvienam. Ja partneris pateiks, ka vecāki nav novērtējuši savas atvases otro pusīti, tad Mežāži to pieņems, ka pats partneris nepietiekoši viņu mīl.

Ūdensvīrs: “Tu esi tieši tāda pati, kā māte!”

Protams, ka Ūdensvīri mīl savu mammu, taču viņas grib, lai saņem uzslavu un atzinību par savu unikalitāti. Viņiem vispār nepatīk, ka tiek ar kaut ko salīdzināti.

Zivis: “Tev ir tik daudz problēmu!”

Šīs zīmes pārstāvji jau paši zina, ka ir pārlieku emocionāli, tādēļ viņi laiku pa laikam mēdz sevī meklēt dažādas problēmas. Un tik un tā – dzirdēt no partnera šādus vārdus šīs zīmes pārstāvji nevēlas. Ja viņi dzird ko šādu, tad tūlīt sajutīs, ka no partnera ir zudis viņiem tik ļoti nepieciešamais atbalsts.

Tagad jūs zināt, kādas frāzes noteikti nevajadzētu teikt katrai Zodiaka zīmei. Ja nevēlaties skandālus, liekas bļaustīšanās un asaras, tad noteikti ņemiet tos vērā!

Avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru