Enerģētiskie vampīri Zodiaka zīmju starpā

Par enerģētiskajiem vampīriem pieņemts uzskatīt tos, kas barojas ar citu cilvēku enerģētiku, tādā veidā uz citu cilvēku rēķina uzlabojot savu garastāvokli. Tādu cilvēku pasaulē ir daudz, taču Zodiaka zīmes nosaka to, cik ļoti cilvēki ir tendēti tādi būt.

No visām 12 Zodiaka zīmēm par enerģētisko vampīru var kļūt ikviens, tāpat šis cilvēks var kļūt pat vampīra upuri. Upuris ir tas, kurš var visvairāk tikt pakļauts enerģētiskā vampīra uzbrukumam. Vairāk pasaulē ir tieši upuru.

Enerģētiskie vampīri daudz vieglāk pielāgojas sarežģītiem apstākļiem, viņi ir daudz mazāk stresaini, parasti ir ļoti mērķtiecīgi. Visīstākie vampīri parasti dara visu, lai padarītu savu dzīvi vieglāku un nodrošinātu sev labklājību. Protams, ir arī izņēmumi – cilvēki, kas spēj baroties no citu cilvēku enerģijas, taču dara to gaužām reti vai nedara nekad.

Zīmes – vampīri

Visīstākā zīme – vampīrs ir Vēzis. Ir divu veidu šīs zīmes pārstāvji – tie, kas ir mērķtiecīgi un kuriem nevajag citu cilvēku enerģiju, lai paši justos labi, kā arī tie, kas nespēj justies labi, kamēr visi apkārtējie nezina un nejūtas tik pat slikti, kā viņi. Būs patiešām jāpacenšas, lai šāds Vēzis no jums tiešām atšūtos. Liela daļa cilvēku vienkārši nespēj pateikt “pietiks”, tādēļ Vēži – vampīri to vien dara, kā barojas no viņu enerģijas.

Skorpioni gan pieturas pie citas stratēģijas. No viņiem sanāk visnegantākie vampīri, jo tas, ka viņi spēj izraisīt citos cilvēkos vainas apziņu, atņem cilvēkiem visvairāk enerģijas. Šādi Skorpioni neapstāsies pie nekā – pat tad, ja viņiem būs jāatņem savu bērnu, mīļotā cilvēka vai vecāku enerģija. Ar viņiem jāapietas ar interesi pret viņu provokācijām – vismaz centieties iztēloties, lai nepieļautu šo zīmju graujošo ietekmi uz jūsu veselību.

Vampīri, kas vienlaikus ir arī provokatori, ir Ūdensvīri, un savā ziņā arī Strēlnieki. Ūdensvīriem prieku sagādā citu cilvēku publiska pazemošana. Protams, ka lielākoties viņu upuri ir dažādi nelabvēļi, taču mirkļa karstumā pagadīties pa ceļam var jebkurš. Šie ir ļoti atklāti vampīri, kas nemaz neslēpj savas spējas. Viņu gandarījums un prieks otru cilvēku pilnībā izsmeļ un padara iekšēji tukšu. Vislabākais glābiņš būs ignorēšana, taču arī šī metode reizēm nav iedarbīga.

Zīmes – upuri

Vistipiskākie upuri ir Zivis, jo viņu dvēseliskā būtība ir ļoti trausla un viegli ievainojama. Protams, ka Zivis var būt ne tikai upuri, taču visbiežāk viņi pakļaujas šai sliktajai ārējai iedarbībai.

Mērķtiecīgie un pašpārliecinātie Vēži var pavisam viegli atdot prom savu enerģiju, turklāt nenodarot sev nekādu kaitējumu. Šie cilvēki rada iespaidu, ka viņiem spēks ir neizsmeļams. Šis ir ļoti interesants gadījums, jo Vēži ir vieni no stiprākajiem enerģētiskajiem vampīriem un tajā pašā laikā arī upuriem, kuri parasti necieš no vampīru mokošās iedarbības.

Upuru starpā noteikti jāpiemin arī Jaunava, kas pārsvarā pati jūtas kā enerģētiskais vampīrs, novirzot savu spēku un pārdomājot to, kādēļ viņi ir enerģētiskie vampīri. Jaunavas – vampīri parasti jūt savu un citu cilvēku spēku, tādēļ pati cenšas dot cilvēkiem pretī labu. Viņi glābj cilvēkus, sniedzot tiem savu pozitīvo enerģiju – visbiežāk tas notiek nesavtīgi.

Avots: golbis.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru