Kādus sievietes trūkumus iemīlējies vīrietis nekad nepamanīs

Kaprīzes un bezpalīdzība

Bet tas vīriešiem, tieši otrādi, patīk. Mīts par to, ka tas viņus kaitina, ir tikai mīts. Tāpēc, ka par vispirms viņiem ir svarīgi sajusties kā tēviņiem un iekarotājiem. Ļauj viņam pietiekoši par tevi parūpēties, turklāt dažreiz var arī pietēlot. Es zinu meiteni, kurai ir milzīgi panākumi ar vīriešiem, turklāt viņa ir strādīga kolēģe, un visu ir pieradusi darīt patstāvīgi. Tomēr katru reizi, uzsākot attiecības ar vīrieti, viņa pirmām kārtām lūdza viņam atbraukt viņai pakaļ, pabarot viņu un tikt galā ar viņas galvassāpēm. Izejot šo testu, vīrietis varēja saukties par vīrieti – jutās kā uzvarētājs. Piezīme sievietēm: vīrieši ir bezpalīdzīgi, kamēr viņiem nav, par ko cīnīties.

Nepievilcīga apakšveļa

Visi atceras epizodi no filmas par Bridžitu Džounsu, kad viņa uz ballīti uzvilka vecmāmiņas vilnas apakšbikses, nedomājot, ka pēc ballītes viņai būs nakts kopā ar viņas sapņu vīrieti. Visinteresantākais, ka šis Mērfija likums nostrādā vienmēr: tikko kā jūs vismazāk esam kaut kam gatavi, tā tas notiek. Tāpēc šeit galvenais ir nebēgt prom un nekautrēties,  bet gan pasmieties kopā ar kaisles objektu. Turklāt, kārtējo reizi atgādināšu, ka viņam ir pilnīgi vienalga, kas tev ir mugurā mirklī, kad viņš par visu vairāk vēlas redzēt tevi pilnībā bez apģērba.

Pieredzes trūkums tuvībā

Pēc vīrieša domām, tas ir tikums. Tāpēc, ka šajā gadījumā viņš jutīsies kā jūsu dzīves galvenais varonis. Dažiem, protams, patīk pieredzējušas meitenes, bet es pārliecināta, ka, ja tu godīgi pateiksi par to, ka kaut ko nemāki, viņš ar prieku tevi iemācīs un kopā ar tevi arī iemācīsies kaut ko jaunu. Vīriešiem vēl mazāk patīk zināt par taviem bijušajiem, nekā tev: un, ja nu viņš bija labāks? Ļauj viņam saprast, ka tā, kā ir ar viņu, tev vēl nekad nav bijis!

Avots: goroskope.net

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Juris</cite>

    Neesi nelga, uzlabo savu laulības dzīvi, pirms to ar tavu draudzeni un sievu izdarījis kāds cits!
    Pagarini savu dzimumlocekli un pastiprini erekciju tikai 5 dienu lietošanas rezultātā: http://bit.ly/2rlVopq

Pievienot komentāru