Kādus gardumus iespējams pagatavot no maltās gaļas?

Biezpiena un gaļas kotletītes

Sastāvdaļas:

  • 500 g maltās gaļas
  • 100 g biezpiena
  • 1 sīpols
  • 1 ēdamkarote krējuma
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 100 g miltu
  • sāls, pipari, ķimenes
  • zaļumi pēc jūsu izvēles

Pagatavošana:

  1. Sīpolus sagrieziet kubiciņos, bet ķiploku izlaidiet caur ķiploku spiedi.
  2. Svaigos zaļumus nepieciešams smalki sakapāt.
  3. Sajauciet kopā visas sastāvdaļas, izņemot miltus. Malto gaļu nepieciešams sist pret virsmu tā, kā to dara kotlešu taisīšanas gadījumā.
  4. Izveidojiet kotletes, kuras pēcāk apviļājiet miltos.
  5. Pagaidiet, kamēr eļļa pannā būs uzsildījusies, tad lieciet pa virsu kotletītes un gatavojiet tās tik ilgi, kamēr abas puses būs zeltaini brūnas.

Šīm kotletēm jūs varat pagatavot arī mērci. Lai to izdarītu, būs jāsagriež kubiciņos sīpoli, pēcāk tiek jāapcep un cepšanas laikā jāapber ar 1 tējkaroti miltu. Pēc tam lieciet sīpoliem klāt 3 tējkarotes tomātu pastas. Pāris minūtes visu cepiet, bet vēlāk pārlejiet pāri 50 ml ūdens. Kotletes var apliet ar šo mērci un pēc tam vēl sautēt, kamēr tās būs pilnībā gatavas.

Jums vairs nebūs turpmāk jālauza galva par to, kā kaut ko ātrāk un garšīgāk pagatavot. Sapērciet kvalitatīvu malto gaļu jau laikus, sadaliet to pa porcijām un ielieciet saldētavā. Pirms ēdiena pagatavošanas, izņemiet ārā vienu porciju un pagatavojiet kādu no mūsu piedāvātajām receptēm.

Neaizmirstiet pastāstīt arī draugiem!

Avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru