Kāds darbs katrai Zodiaka zīmei būs visienesīgākais

Lauva

Lauvām, lai sasniegtu finansiālu labklājību, nepieciešams nodarboties ar publisku darbību. Kā likums, nauda pie viņiem nonāk caur slavu un popularitāti. Lauvam ieteicams darbs šoubiznesā, politikā un māksla. Turklāt viņi var sevi realizēt arī vadot personālu.

Jaunava

Jaunavām darbā ir svarīgi sekot līdzi precīzai dienas kārtībai un noteikumiem. Viņiem derēs darbs, kas prasa sistemātiskumu un organizāciju. Panākumi finansu jomā šī zvaigznāja pārstāvjiem atnāks darbojoties izmeklēšanas struktūrās, finansu, zinātnes un analītikas jomā.

Svari

Svariem nepieciešams strādāt ar cilvēkiem. Saskaņā ar astrologu viedokli, viņi var kļūt bagāti, strādājot kā vadoni, aktieri, advokāti, diplomāti, pārdevēji, rakstnieki un žurnālisti.

Skorpions

Skorpioniem veiksmi nesīs darbība, kurā viņi varētu analizēt un meklēt problēmas jēgu. No viņiem sanāk lieliski psihologi, izmeklētāji, žurnālisi, zinātniskie darbinieki, ķirurgi.

Strēlnieks

Strēlniekiem piemīt daudzi un dažādi talanti. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji var strādāt visur. Tomēr viņiem ir svarīgi pastāvīgi attīstīties un kustēties. Viņiem piestāvēs tādas profesijas kā sportists, tulks, vetārsts, žurnālists, tūrisma sfēras darbinieks, bibliotekārs.

Mežāzis

Mežāžiem ir svarīgs darba statuss un prestižs. Tieši tāpēc viņi tiecas strādāt tādās sfērās, kuras ar gadiem sniedz viņiem iespēju augt un attīstīties. Pēļņas sfēras Mežāžiem: politika, zinātne, banku lietas, medicīna, juvelierizstrādājumi, uzņēmējdarbība.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem finansu panākums atnesīs darbība, kurā viņi var pastāvīgi attīstīties. Viņiem vispiemērotākās profesijas ir izgudrotājs, zinātniskais darbinieks, psihologs, dizainers, konstruktors.

Zivis

Zivīm panākumus atnesīs radoša darbība. Naudas plūsma pie viņiem atnāks caur pašizpausmi mākslā. Neskatoties uz savu sapņaino dabu, daudzām Zivīm ir nosliece uz finansu sfēru. Viņas var atrast sevi banku darījumos un grāmatvedībā.

Saskaņā ar horoskopu katrai Zodiaka zīmei ir predispozīcija pret vienām vai citām darbības sfērām. Atrodoties “savā vietā” ,cilvēks spēj gūt finansiālus panākumus.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru