Kāda stihija valda pār jums – Uguns, Zeme, Gaiss vai Ūdens?

Uguns

Ugunīgie cilvēki šajā pasaulē ieradušies ar mērķi valdīt, radīt un iedvesmot. Kādā no dzīves posmiem šie cilvēki izjūt, kā viņiem iekšā virmo uguns. Tieši šis uguns veicina viņu atdzimšanu, kas stimulē vēlmi realizēt vairāk sapņu un vēlmju.

Reizēm Uguns stihija padara cilvēkus pārāk agresīvus un neatlaidīgus. Kā zibens no skaidrām debesīm pie viņiem ierodas vilšanās, ja kāds nav spējīgs piekrist šo cilvēku viedoklim. No otras puses, šī zīme spēj iemācīt mierīgumu un iejūtību citiem cilvēkiem.

Uguns zīmes pārstāvjiem ļoti svarīgi ir kaut kur izlietot savu enerģiju. Ja viņi to nedara, parādās pārmērīgas un nevajadzīgas intelektuālās darbības, nemiers un bezmiegs.

LASI VĒL: 5 zodiaka zīmes, kuras pēc astrologu domām nākotnē būs bagātas

Zeme

Zemes stihijā dzimušie ir ieradušies šeit, lai ar dabas palīdzību izdziedētu sevi un citus. Viņi ļoti bieži mēdz izmantot dažādus medikamentus, kas veidoti no augiem. Turklāt viņi kļūst par lieliem floras cienītājiem un dziedniekiem.

Viņiem ir ļoti liela tieksme pēc kardinālām izmaiņām. Viņiem nav nekādu problēmu uzņemties atbildību, ja tajā visā apslēpts kāds augstāk stāvošs mērķis. Tā rezultātā, Zemes stihijas cilvēki ir kā spēka avots citiem.

Līdzsvara zaudēšanas gadījumā, Zemes stihijas cilvēki var kļūt vēsi un nomākti. Šādos gadījumos viņi mēdz zaudēt to pavedienu, kas ved viņus savu mērķu īstenošanā. Ko tādā gadījumā darīt? Daba ir visārstējošākais līdzeklis ikvienam Zemes stihijas pārstāvim.

Gaiss

Gaisa stihijas cilvēki šajā pasaulē nākuši, lai ieviestu inovācijas. Viņi ir talantīgi skolotāji un lektori. Viņi ir ļoti apdāvinātas personības, kuri savas idejas materializē. Šīs stihijas cilvēki bieži mēdz fantazēt un būt revolucionāri gan savās idejās, gan uzskatos.

Gaisa cilvēki spēj saglabāt mieru, viņi ir ļoti talantīgi konfliktu izšķīrēji un atrisinātāji, kas izplata harmoniju. Līdzko viņi zaudē līdzsvaru, viņi, gluži pretēji, izvairās no konfliktiem un novēršas no to risināšanas. Viņi mēdz zaudēt sapratni pret sev tuviem cilvēkiem un pret dzīvi kopumā.

Gaisa stihijas cilvēki vienmēr ar lielu pārliecību aizstāv savus uzskatus, idejas un radījumus. Viņi tic pravietiskiem sapņiem un vīzijām.

LASI VĒL: 5 Zodiaka zīmes, kurām ir nospļauties par jūsu jūtām

Ūdens

Ūdens stihijas pārstāvji šajā pasaulē ieradušies, lai dziedētu to ar mākslas, prieka un mūzikas palīdzību. Šie cilvēki ir ļoti radoši. Viņi mīl izpētīt mākslu un radošo pasauli. Un vēl – viņi tic intuīcijai.

Šīs stihijas pārstāvji ļoti spēcīgi spēj izjust citu cilvēku enerģiju. Viņi lieliski saprot apkārtējos un spēj tikt galā ar garīgajām grūtībām. Viņi ļauj sev būt tādiem, kādi viņi ir.

Līdzko viņi zaudē līdzsvaru, šīs stihijas pārstāvji mēdz justies sagrauti, pārāk emocionāli, izjūt depresiju un nemieru. Tieši tādēļ viņiem ir ļoti svarīgi sekot līdzi savām emocijām un vienmēr atrasties līdzsvarā ar savu iekšējo un ārējo pasauli.

Ceram, ka šis palīdzēs jums daudz veiksmīgāk saprast citus un izjust sevi!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru