Kāda ir jūsu Zodiaka zīme – tāda sieva un mamma jūs arī būsiet!

Svari

Sievietes-Svari ir gudras un nosvērtas. Humora sajūta parāda viņu augsto intelekta un sapratnes līmeni. Viņas ir līdzsvarotas un labi kontrolē savas emocijas.

Sievietes-Svari vienmēr zin, ko vēlas, un kā to panākt. Šī pārliecība arī izceļ viņas citu vidū.

Skorpions

Sievietes-Skorpioni ir savdabīgas un uzmanīgas. Viņas vienmēr ir sardzē, un vienmēr zina, kas ir kas. Viņu atklātība varētu būt nepatīkama, bet uz viņām ir grūti apvainoties. Jo viņas ir velnišķīgi patiesas savā būtībā.

Kaislīgas mīlestībā un veiksmīgas darbā, sievietes-Skorpioni rūpīgi plāno savu nākotni, un saņem to, ko vēlas.

Strēlnieks

Sievietes-Strēlnieki ir emocionālas burves. Viņas emociju ziņā ir visai jūtīgas (gan savu, gan arī svešu). Pateicoties empātijai, viņas viegli iedomājas, ko jūt citi.

Un tomēr reti kurš zin viņu patiesās emocijas, jo viņas biresmīgi baidās pašas no savām vēlmēm.

Mežāzis

Sievietes-Mežāži ir neatkarīgas, apzinātas un pārdomātas. Viņām nav nekādu maldu par sevi. Viņas ļoti labi zin savas vājās un stiprās puses, un ko var no dzīves sagaidīt. Viņu iekšējā skaidrība sajūsmo pārējos, bet viņām dažreiz pietrūkst viegluma un bezrūpīguma.  

Ūdensvīrs

Sievietes-Ūdensvīri ir dzimušas cīnītājas un sapņotājas. Piesaistītas savām ambīcijām, viņas neaizmirst par savu iekšējo pasauli. Un, lai arī pēc dabas ir visai mainīgas, viņām nepatīk pārmaiņas.

Ūdensvīri ir pretrunu pilni, bet viņi tiecas pēc garīgas izaugsmes. Lieliski partneri un aizrautīgi vecāki, viņi vienmēr meklē jaunus iespaidus dzīvē un komunikācijā.

Zivis

Sievietes-Zivis ir mīlestības un līdzcietības avoti. Viņas ir jūtīgas un emocionālas, turklāt viņām piemīt neparasta izturība. Viņas var raudāt, bet tā arī neatzīties, ka viņām ir sāpīgi.

Zivis vienmēr ir gatavas līdzcietībai un dziedināšanai. Tāpēc daļa no viņām pievelk dīvainus un slimus (gan fiziski, gan garīgi) cilvēkus.

Vai jūs sevi atpazināt?

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru