Kādā apģērbā sagaidīt jauno 2021. gadu. Ieteikumi katrai zodiaka zīmei

Pastāv ticējums, ka tieši Vecgada vakars un nakts nosaka ritmu visam gadam un tas nozīmē, ka tas jāpavada labā noskaņojumā kopā ar saviem mīļajiem cilvēkiem. Astrologi aicina visu zodiaka zīmju pārstāvjus iepazīties ar to, kādi tērpi palīdzēs piesaistīt Vērša labvēlību.

Auns: Astrologi iesaka impulsīvajiem Auniem savaldīt dedzību, lai nenokaitinātu 2021. gada pavēlnieku. Jaungada vakarā viņiem vislabāk vilkt zaigojoši pelēkus kostīmus ar spilgtiem akcentiem. Derēs arī melnbaltā klasika, kas izcels viņu nodomu nopietnību un noteiks toni visam gadam.

Vērsis: Viņš savu garderobi varēs izvēlēties dabiskos toņos. Zaļie, brūnie, bēšie, zilie toņi ar gaišu ziedu rakstu palīdzēs jums atrast harmoniju un iekšējo līdzsvaru, kā arī radīs jūsos biznesa noskaņojumu jaunajam 2021. gadam. Šīs nokrāsas kļūs par talismaniem, kas piesaistīs finansiālu labklājību.

Dvīņi: Astrologi iesaka Dvīņiem izcelt viņu individualitāti ar aukstiem un gaišiem toņiem. Pērļu un pelnu krāsas izskatīsies lieliski, kā arī palīdzēs jums atrast vienotību ar savu pretrunīgo dabu. Neliels nevīžīgums tikai paspilgtinās jūsu apģērbu.

LASI VĒL: Perfektas atriebības stāsts. Kā sieva, pēc 37 gadu laulības, atriebās vīram, kurš viņu iemainīja pret savu jauno sekretāri

Vēži: Izsmalcinātos vēžus, kuri ir ģimenes pavarda cienītāji Vērsis kontrolēs visu gadu, un, lai piesaistītu gada simbola uzmanību, viņiem jāizvēlas ērts apģērba piegriezums, kā arī jāpievērš uzmanība ūdens elementu iekļaušanai apģērbā. Plūstoši audumi ar vieglu mirdzumu un smalki rotājumi padarīs izskatu pilnīgāku un skaistāku.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru