Kad viņi mēģināja izvilkt suni no upes, viņi pēkšņi saprata – zem ūdens ir vēl kāds

Floridas pilsētas Tampas vietējās upes krasti ir ierobežoti ar cementa barjerām.  Tie ir vertikāli un tik vienkārši no ūdens izkļūt nav iespējams. Nelaimīgais kucēns izbaidīja to uz savas ādas, kad iekrita upē.

It kā sadzīviska situācija un vietējie policisti domāja, ka glābšanas operācija paies kā parasti. Lemurov.net redakcijā uzzināja, ka policisti pēkšņi ir ievērojuši, ka aiz suņa, zem ūdens ir redzams kādas lielas radības atspulgs. Vietējie iedzīvotāji izdzirdēja dīvainas skaņas, kas nāca no upes puses.

Kucēna smilkstēšanai pievienojās kas līdzīgs smagai stenēšanai. Kad policisti ieradās notikuma vietā, viņi pamanīja zem ūdens lielu siluetu, tieši aiz suņa. Kas tas ir? Kad 30- gadīgais patruļnieks Rendijs Lopess nokāpa pie ūdens, viņš saprata, ka tas ir lamantīns! Lielais jūras zīdītājs pieturēja muļķa kucēnu, lai tas nenoslīktu.

Un tas ir dabiski, jo pēc savas dabas lamantīni ir draudzīgi un ziņkārīgi. Droši vien, viņš atpeldēja uz troksni, ko radīja kucēna pēršanās pa ūdeni un pēc tam pagrūda nelaimīgo pie krasta. Šie sauszemnieki ir tik neveikli un bezpalīdzīgi, kā bērni.

Lamantīns turējās tuvumā, kamēr cilvēki neizvilka kucēnu, bet pēc tam uzsita ar asti un aizpeldēja prom. Policisti ir pārliecināti, ka tā nav nekāda sakritība. Lamantīns tiešām gribēja nelaimē nonākušajam kucēnam palīdzēt. Varbūt tas izskatījās dīvaini, taču mums visiem reizēm vajadzīgs atgādināt par līdzcietības un labsirdības spēku. Lai arī tas notiek šādā dīvainā veidā.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru