Kad viņa ieraudzīja savu fotogrāfiju pasē, tad nezināja, smieties vai raudāt. Fotogrāfija, kas uzjautrināja visu internetu

Ir tāda mūsdienu paruna: “Ja jūs esat kļuvis līdzīgs savai fotogrāfijai pasē, tad jums ir laiks doties atvaļinājumā”. Vispār jau fotogrāfijas dokumentos, kā likums, patīk ļoti mazam laimīgo pulciņam. Lielākajai daļai cilvēku emociju skala svārstās no “cik slikti es šeit izskatos” līdz nesaprotamam “kas tas ir?”. Bet, ja nu kādam tiešām nav paveicies ar oficiālo fotogrāfiju, tad tā ir mūsu šodienas stāsta varone.

Kad Čelsija Ramosa no Teksasas atvēra savu pasi, viņa nezināja, ko viņai darīt: raudāt vai smieties. Meitene laicīgi pasūtīja sev ārzemju dokumentu, lai dotos pie sava drauga uz Eiropu uz dzimšanas dienu.

Fotoateljē Ramosa bija apmierināta ar fotogrāfiju, bet kurš gan varēja zināt, ka pie pases galda viņu gaida tāds pārsteigums!

Acīmredzot dokumenta printēšanas laikā notika kaut kāda kļūda, kā rezultātā Čelsija kļuva līdzīga Frankenšteina līgavai. Tomēr vissmieklīgākais ir kas cits. Iesniegumu par ārzemju pases maiņu no meitenes pieņēma, bet, kā tādu nolaidību nepamanīja neviens no darbiniekiem, paliek noslēpums.

Vispār jau smiekli pagarina dzīvi, un, pateicoties pases daļas darbiniekiem, simtiem interneta lietotāju kļuva nedaudz veselīgāki. Un mēs, starp citu, arī.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Filips</cite>

    ..kāda šķirba ,kā izskatās bilde pasē ! Ne jau pati to pasi izgatavoja . Problēmu gadījumā , visa atbildība uz izgatavotāja birkas !

Pievienot komentāru