Kad uzzināsiet, kādēļ man rokās nepieciešami rieksti, paši dosieties uz veikalu tiem pakaļ!

2-7Mums visiem viennozīmīgi palīdzēs šis vingrinājums ar riekstiem.

Man ļoti patīk austrumu medicīna un uzskatu, ka šis ir lielisks risinājums tiem, kas laiku pa laikam izjūt emocionālu sasprindzinājumu.
Jo sarežģītāki kļūst sabiedrībā esošie procesi, jo vairāk ikdienā mēs esam pakļauti liekam stresam. Jūs uzzināsiet, kā pāris minūšu laikām noņemt stresu un nomierināt prātu. Būs nepieciešami 2 valrieksti un vēlme to darīt.
Ja izpildīsiet plaukstu masāžu ar valriekstiem, tad sajutīsiet tā iedarbību uzreiz. Rieksta čaula sniedz patiesi patīkamu sajūtu ādai masāžas laikā. Šī masāža nav salīdzināma ar nevienu citu akupunktūras masāžu.

Kā noņemt stresu?
Mūsu plaukstās atrodas aktīvie punkti, kas atbild par iekšējo orgānu darbību. Austrumu medicīna skaidro, ka masāžas iedarbība slēpjas tajā, ka mūsu emocionālo stāvokli nenosaka prāts, bet gan iekšējie orgāni. Enerģija slēpjas plaušās, prāts – sirdī, gars – aknās, griba – liesā, bet tiekšanās pēc mērķa sasniegšanas – nierēs. Pirkstu un nervu starpā ir cieša saikne. Tieši tādēļ, lai nomierinātos, nepieciešams izpildīt šādus uzdevumus.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru