Kabaču pīrādziņi ar gaļu

Maigi, mīksti un garšīgi pīrādziņi!

Sastāvdaļas:
Jums būs nepieciešams
20-30 minūtes
300 g – Kabacis
150 g – Vistas maltā gaļa
1 gab –  Sīpols
1 ola
4 ēd.k. – krējums
0.5 glāzes – kefīrs
5 ēd.k. – miltu
Eļļa cepšanai
Sāls, malti pipari pēc garšas

Pagatavošana 20-30 min

1. Kabacis (vajadzīgs jauns) rūpīgi jānomazgā, jānogriež gali un jāsarīvē uz rupjas rīves. Pievienojam olu un krējumu, visu kārtīgi samaisa.
2. Uzberam sāli un piparus kabačiem, pievienojiet kefīru. Miltus izsijā un pievienojam kabačiem. Samaisām. Mīklai jāsanāk ne biezai, ne šķidrai, tāpēc miltus var pievienot vairāk vai mazāk pēc nepieciešamības.
3. Sīpolu notīra, smalki sagriež apcep eļļā, kamēr mīksti. Pievieno vistas malto gaļu (vai jebkādu citu), pievieno piparus un sāli. Visu cep, kamēr gatavs.
4. Citā pannā ielej eļļu un ar karoti uzliek kabaču mīklu, drusku lielāku kā pankūku un ovālas formas. Kad pankūciņas apakša ir drusku apcepusies, pa virsu tuvāk malai liekam karoti gatavās maltās gaļas
5. Ar lāpstiņas palīdzību nosedzam gaļu ar otru kabaču pankūkas pusi (kā čebureku), nedaudz piespiežam un pagriežam, lai apceptu no otras puses.
6. Apcepam uz nelielas uguns zem vāka, pīrādziņus grozot vēl 5 minūtes. Liekam šķīvī un pasniedz kopā ar krējumu. Perfektas brokastis – viegls un ļoti gards ēdiens.

Labu apetīti!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru