Kā viņš ar jums manipulēs, ņemot vērā viņa Zodiaka zīmi

Katrai Zodiaka zīmei ir savs individuālais uzvedības un īpašību kopums, pēc kura var noskaidrot, kā tā  ir gatava manipulēt ar apkārtējiem cilvēkiem un kā no tā izvairīties.

Daži cilvēki, šķiet, piedzimst ar talantu manipulēt, kamēr citiem tas ir jāmācās, lai kļūtu par profesionāļiem. Katrai Zodiaka zīmei ir savs individuālais uzvedības un īpašību kopums, pēc kura var noskaidrot, kā tā  ir gatava manipulēt ar apkārtējiem cilvēkiem un kā no tā izvairīties. Lūk kā viņi ar jums manipulē, ņemot vērā viņu Zodiaka zīmi.

Auns

Par cik vīrietis Auns uzskata visus par konkurentiem un nedomā, ka ar kādu manipulē – viņš vienkārši izmanto jebkādu stratēģiju, ar kuras palīdzību var uzvarēt. Jūs neesiet vienkārši draudzene/ meitene, jūs esiet ienaidnieks, un viņš darīs visu, lai piespiestu jūs darīt to, ko grib viņš, lai kļūtu par uzvarētāju.

Vērsis

Citu manipulēšanai Vērsis izmanto vainas sajūtu. “Beidz vakariņot, pasaulē tik daudzi cieš badu! ” “Tev nepatīk mana dāvana? Bet es izstaigāju trīs kvartālus, kamēr to atradu!” neviens negrib justies nodevējs, tāpēc jūs ejiet viņa pavadā un piekrītiet viņam.

Dvīņi

Puisis – Dvīnis ir ārkārtīgi pievilcīgs, un, visticamāk, jūs nemaz nezināsiet, ka viņš ar jums spēlējas. Viņš rīkojas tā, it kā būtu gada puisis, un, kad viņš aizņemsies no jums mašīnu bez jūsu atļaujas un iekļūs satiksmes negadījumā, viņš būs absolūti sašutis, izdzirdot to, ko jūs par viņu domājat. Viņš nesaprot, kā jūs varat dusmoties, kad viņš dara jūsu labā pilnīgi visu. Jūs sāksiet šaubīties savos secinājumos par viņu. Viņš ne tikai paņēma jūsu mašīnu, viņš gribēja aizbraukt un nopirkt jums īpašu dāvanu, pusnaktī, sestdiena, bet nevarēja.

Vēzis

Vīrietis – Vēzis manipulē ar cilvēku emocijām. Jūs būsiet tik uztrauktas par viņa asarām, ka pilnībā aizmirsīsiet, ka strīdējāties ar viņu par viņa dīvaino un noslēgto uzvedību. Taču neaizmirstiet, ka jūs esiet nopelnījušas emocionālo izvirdumu, nevis viņš.

Lauva

Lauva lieliski tiek galā ar visa veida manipulācijām, bet visvairāk viņam padodas komplimenti. “O, tu uzvilki šo?” vai “Uz tevis tas izskatās satriecoši!” nepadodieties viņa manipulācijām – vienīgais viedoklis, kam varat uzticēties – ir jūsu personīgais.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru