Kā var atpazīst lāstu un noteikt, kurš to jums ir uzlicis? 5 pārbaudīti un iedarbīgi veidi!

Viens no izplatītākajiem veidiem – uzdot jautājumu miegā, vai jums kāds ir uzlicis lāstu. Lai to izdarītu, pirms gulētiešanas jums ir jālūdz savu Sargeņģeli un jācenšas ļoti koncentrēties uz savu mērķi. Jau pēc neilga laika jūsu domas tiks virzītas pareizā virzienā, bet jūs atslābinieties un sakiet šādus vārdus:

“Dodoties cauri cilvēku pūlim, es pamanu savu nelabvēli – pēc ļaunajām acīm, kas kvēl. Ar tā Dieva vārdu es garām tam eju, izveidoju necaurejamu aizsargslāni. Lai nav šim cilvēkam miera, lai tikai ļaunu tas zina. Kaut no manis viss negatīvais vēl prom nebūs gājis, lai miers un laba sirdsapziņa nav mana nelabvēļa mājās.”

Dodieties gulēt un miegā jūs uzzināsiet sava jautājuma atbildi. Jums var rādīties ļoti smags sapnis, kurā, iespējams, būs redzama arī jūsu nelabvēļa seja. Ja jums nav uzlikts nekāds lāsts, tad miegs būs mierīgs.

Glāzē, kurā ieliets tīrs ūdens, iesitiet jēlu olu tā, lai netiktu bojāts olas dzeltenums. Iededziet baznīcas sveci un kādu laiku lūkojieties tās liesmās, koncentrējieties uz savu jautājumu un lāstu. Pēc pāris minūtēm sakiet šādus vārdus:

“Olas dzeltenums – gluži kā maza Saule. Caur trauku mani izdedzina, no lāsta atsvabina. Viņa sev manu sāpi ņem, man neko neatstāj.”

Dodieties gulēt, bet glāzi ar jēlo olu nolieciet blakus gultai. Ja gadījumā no rīta olas dzeltenums būs mainījis krāsu vai palicis pat melns, tad uz jums iedarbojas negatīva enerģija.

Iegādājieties jaunu naglu un pāris stundas to paturiet rokās, bet pēc tam, jau vakara stundās, aprociet to pie savas mājas sliekšņa, sakot šādus vārdus:

“Kad naglu aso zemē dzinu, patiesību zināt gribu. Vēršos pie dabas pēc palīdzības. Gribu zināt, vai lāsts manim uzlikts, kas laimi izvilkt spēj un slimību manī sēj.”

No rīta izrociet ārā naglu un rūpīgi uz to palūkojieties. Ja naglu pārklājusi rūsa, tas nozīmē, ka jūs ietekmē negatīva enerģija.

Noteikti dalieties arī ar citiem lasītājiem!

avots: lamp.im

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru