Kā pagatavot vistu, attīrot to no kaitīgajiem hormoniem un antibiotikām

Tagad varēs ēst veikala vistu un neuztraukties, ka tajā ir kaitīgas vielas. Kaut kad sen vistiņa nonāca uz mūsu galda pa taisno no vecmāmiņas putnu sētas.

Tagad supermārketu plaukti ir piebāzti ar vistas gaļu. Un visi mēs zinām, ka ražotāji ne vienmēr godīgi konkurē savā starpā.

Viņi baro putnus ar kombinēto barību, hormoniem un (!) antibiotikām. Un antibiotikas var atrasties vistas organismā ilgāk nekā nedēļu.

Kā lai pasargājas un veic atbilstošus drošības pasākumus? Attīrīt vistas gaļu no antibiotikām var tieši virtuvē. Lūk, kā to var atbrīvot no kaitīgajiem toksīniem.

Pirmais paņēmiens.

Ja jūs vāriet veikala vistu, tad buljonu labāk neizmantot. Tajā nav nekā derīga. No gaļas, vārīšanas procesā, izskalojas visi toksīni un nonāk tieši buljonā. Vistas zupai ieteicams izmantot mājsaimniecībā bioloģiski audzētu putnu.

Šķir nākošo lapu, lasi turpinājumu un noskaties video

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru