Kā noteikt, ka viņš joprojām mīl bijušo?

Viss kārtībā: Laiku pa laikam viņi satiekas, lai iedzertu kafiju un nedaudz papļāpātu. Nekas krimināls.

Тrauksme: Viņi pavada daudz laika kopā, it kā nemaz nebūtu izšķīrušies. Nav nekas traks, ja viņi satiekas, esot citu draugu kompānijā. Bet, ja aiziet uz kinoteātri divatā – tas ir dīvaini.

Viss ir kārtībā: Viņiem joprojām ir pāris “savstarpēju” jociņu, kurus viņi saprot, kad satiekas. Tas, ka tu parādījies viņa dzīvē, nenozīmē, ka viņš piedzima tajā dienā, kad satika tevi, un viss, kas viņa dzīvē bija līdz tam, ir pazudis kā ar burvja mājienu.

Тrauksme: Tev viņu klātbūtnē rodas sajūta, ka viņiem ir īpašas attiecības, kurās tu esi trešā liekā.

Viss kārtībā: Viņam kaut kur mētājas viņas fotogrāfijas. Ir ļoti jādusmojas uz cilvēku, lai izdzēstu visas viņa bildes no datora diska un no telefona, un saplēstu tās, kas ir tikušas izdrukātas.

Тrauksme: Viņš vēl joprojām nēsā viņas bildi makā. Nu, ja vien tā nav kopīga visu viņa draugu bilde – neņems taču ārā vienas personas dēļ.

Viss kārtībā: Ja tu jautā, vai viņam vēl ir jūtas pret viņu, viņš smejas. Tāpēc, ka tas ir normāli – smieties par muļķīgiem pieņēmumiem.

Тrauksme: Viņš sāk aizsargāties un uzbrukt tev, apvainojot, ka tu esi visaugstākajā mērā greizsirdīga un aizdomīga. Ir redzams, ka viņš kaut ko slēpj.

Viss kārtībā: Viņas telefona numurs viņam joprojām ir telefonā. Pavisam iespējams, ka tur ir arī santehniķa teleona numurs, kas 10 gadus kā vairs nestrādā, un viņa skolasbiedra vecāku telefona numurs, ar kuru pēc izlaiduma ne reizi vairs nav saticies.

Тrauksme: Viņa viņam joprojām ir “Izlasē” vai ātrajā zvanīšanas sarakstā.

Viss kārtībā: Viņš stāsta tev par savām bijušajām attiecībām, kad tu viņam par to jautā. Kāpēc gan lai nestāstītu, jūs taču viens pret otru esat atkāti. Turklāt pagātne ir pagātne.

Тrauksme: Viņš to vien dara, kā par to atceras pie katras izdevīgas un neizdevīgas situācijas. Protams, ja ar viņa bijušo būtni ir saistīts kāds klasisks stāsts, tad, kāpēc gan lai neizstāstītu. Bet nostaļģiskas atmiņas par to, ka viņai patika trīskrāsu kaķi, un svītrainas zeķes – tas nav pieņemami. Ja viņš lielās ar to, cik superīga viņa bija, un atceras viņu īpašos brīžus, tad viņš joprojām par viņu domā romantiskā ziņā.

Viss kārtībā: Laiku pa laikam viņš ar viņu sarunā tikšanos, un laikus tevi par to brīdina.

Тrauksme: Viņi satiekas tad, kad esi komandējumā, un to tu uzzini tikai pēc tam, un pat tad, visticamāk, nejauši. Tas vēl nenozīmē, ka starp viņiem kaut kas ir bijis. Bet iespējams, ka viņš centās to no tevis noslēpt tāpēc, ka jūtas vainīgs. Tāpēc, ka joprojām ir kaut kādas jūtas pret to sievieti. Diez vai viņš vienkārši “aizmirsa” tev pateikt tādu sīkumu, kā tikšanās ar to, kuru viņš kādreiz ir mīlējis.

Avots: goroskope.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru