Sastāvdaļas
Mīklai:
Skābais krējums – 4 ēdamkarotes.
Majonēze – 4 ēdamkarotes.
Vistas olas – 2 gab..
Kviešu milti – 9 ēdamkarotes.
Pildījumam:
Šķiņķis — 50 grami
Salami — 50 grami
Cīsiņi — 50 grami
Cietais siers — 50 grami
Olīvas — 6 gab.
Tomāti — 2 gab.
Garšvielas
Мajonēze
Augu eļļa
Pagatavošana:
1. Traukā samaisīt majonēzi un skābo krējumu.
2. Pievienot olas un visu sakult.
3. Pievienot miltus un atkal visu rupīgi samaisīt.
4. Gatavot pildījumu. Šķiņķi, salami un cīsiņus sagriezt kubiciņos. Tomātus var sagriezt kubiciņos, bet var arī smalkās pusītēs. Olīvas griezt gredzentiņos. Sieru rīvēt uz rupjās vai smalkās rīves – pēc izvēles.
5. Pannu viegli iesmērēt ar augu eļļu. Uz pannas izliet mīklu.
6. Pa virsu mīklai izkārtot pildījumu, rīvēto sieru un apbērt ar garšvielām. Virsū uzzīmē sietiņu no majonēzes.
7. Pannu likt uz nelielas uguns, uzlikt vāku un cept… un cept.. un cept picu. Kad siers izkusīs, var uzskatīt, ka pica ir gatava.
Lūk, tāda pilnīgi vienkārša picas recepte, kas no šķīvja pazūd ātrāk nekā gatavojās!
Avots: VK.com