Kā noķert veiksmi aiz astes balstoties uz nedēļas dienu. Ko var, un ko nevar darīt attiecīgajā dienā

Iespējams, katrs no mums un pat ļoti laimīgi, panākumiem bagāti cilvēki sapņo par lielāku laimi. Sena astroloģijas zināšanu sistēma mums dod iespēju noķert savu veiksmes mirkli, palīdz pareizi izmantot laiku, lai veiksme neaizslīdētu prom.

Kā noķert savu veiksmi PIRMDIENĀ?

Par katru nedēļas dienu valda noteikta planēta. Pirmdiena vienmēr tiek uzskatīta par grūtu, un tas ir tāpēc, ka par viņu valda emocionāls un  jūtīgs Mēness. Mēness ir saistīts ar cilvēka psihisko stāvokli, tāpēc pirmdienā cilvēki grūtāk pacieš kritiku, un apstākļu maiņu.

 ICE Casino azartspēļu vietne

Šajā dienā mēs kļūstam vieglāk ievainojami, jutīgāki, bet mūs var izglābt dvēseliska saruna. Ja jūs gribat patikt kādam, līdzjūtīgi uzklausiet citu problēmas. Šajā grūtajā, mēness dienā cilvēkiem īpaši vajadzīga sapratne, psiholoģiskos atbalsts, un jūs atcerēsies, ja jūs dosiet to citiem.

Asaras, emocijas, vaļsirdīgie stāsti par savām problēmām, palīdzēs jums sasniegt mērķus.

Taču viltība, apmāns, izdomāti stāsti par problēmām, kuru faktiski nav, nesīs panākumus. Mēness pastiprina jūtību, intuīciju, un apmānu viegli sajust, un jūs atmaskos.  Jā, pirmdiena ir godīguma, atklātības diena,  bet viltniekiem ir cita diena.

Lai uzzinātu pārējo dienu veiksmes atslēgu – spied uz dienu sarakstu!!!

 

Kā noķert veiksmi OTRDIENĀ?

Otrdienu pārvalda ugunīgais Marss —karotāju planēta. Marsam ir skarbs raksturs, viņš var likt mums meklēt otrdienā asās izjūtas, provocēt mūs asi izteikties un darboties. Karstais Marss liek rīkoties pārsteidzīgi, savā nedēļas dienas, pārsteidzīgi,  bet to var izmantot par labu sev. Otrdien visvieglāk gūt panākumus, ja mazāk domā un darbojies pēc pirmās vēlēšanās.

Jūs sēžat savā darba vietā, un pēkšņi rodas vēlme pastāstīt priekšniekam par saviem projektiem, tad nevilcinieties, ejiet un stāstiet. Ja jūs gribat otrdien kādam  pastāstīt par savām jūtām, sakiet uzreiz, tiklīdz nonāksiet blakus šim cilvēkam. Marss — ātruma, vēlmju, instinktu planēta.

Otrdien centieties visu darīt ātri un tā, lai to pamanītu apkārtējie, tad tevi sāks cienīt. Marss — vīriešu planēta, tāpēc otrdiena — vispiemērotākā dienā vīriešu sarunām. Šajā dienā labāk aizmirst par savu garastāvokli, un atbildēt uz jautājumu “saprātīgi”. Otrdiena — vispiemērotākā diena sava rakstura izpausmes. Ja kāds jūs uzskata par “lupatu”, “lūzeri” , pierādīt pretēju visvieglāk tieši otrdien. Šajā dienā iespējams arī pašam sev pierādīt, ka esi stiprs cilvēks. Marss palīdzēs izšķirties par to, kam agrāk trūka drosmes.

Noskaņots agresīvi Marss var pārvērst šo dienu par īstu karu.  Vienkāršākais veids, kā izvairīties no konfliktiem šajā dienā — solīt, ka jūs drīz visu nokārtosi.

Kā noķert veiksmi TREŠDIEN?

Trešdienu pārvalda kustīgais  Merkūrijs, planēta ir nepastāvīga, apstākļi mainās diezgan strauji. Merkūrijs apvelta mūs ar viltību, veiklību un runas dāvanām.. Merkūrijs— nevar nosēdēt vienā vietā, viņam patīk viss jauns, īpaši jaunākās ziņas, tāpēc trešdien grūti ilgi nosēdēt mierā, grūti palikt bez saziņas.

Ja vēlaties, lai kāds tev pievērš uzmanību šai dienā, ja gribat iepatikties citiem, pavēsti viņiem vairāk svaigu ziņu, stāsti, sevišķi par kustīguma, par to, kā tev patīk braukt ciemos, pastaigāties pa pilsētu.

Veikls, manīgs Merkūrijs palīdzēs trešdien noķert veiksmi, spēlējot azartspēles, pielietojot darbā viltīgus trikus. Tomēr raugieties, lai jūs kāds nepārspēj viltībā. Merkūrijs pieder gaisa stihijai, un tā tad tā ir vieglā planēta, tāpēc vienalga ar ko tu nodarbojies, trešdien, labāk to darīt ar vieglumu.  Jebkuru konfliktu trešdien  var izlīdzināt ar  frāzi — “ak, Dieva dēļ, mēs esam cilvēki”.

Merkūrijs — svārstīga planēta, viņa strauji maina savu noskaņojumu, tāpēc, trešdien,  apsolīt vai ticēt solītajam vienlaikus var būt kļūda. Trešdien cilvēki bieži saka, nemaz nedomājot.  Pat ja priekšnieks jums trešdienā  apsolīja  augstāku algu, viņš vienkārši var aizmirst par savu solījumu.

Kā noķert savu veiksmi CETURTDIEN?

Ceturtdienu pārvalda Jupiters —sociālajās dzīvēs planēta, tāpēc šo dienu var uzskatīt par pašu veiksmīgāku, lai uzsāktu sarunas ar priekšniekiem un darba partneriem. Bet ko tik tu darītu ceturtdien, parādi citiem savu lietišķumu, parādi, ka tu domā ne tikai par sevi, bet gan par visiem. Ģimenes lokā, šajā dienā arī ir vērts vairāk runāt par darbu.

Tieši ceturtdien, tavai otrai pusei būs īpaši vērtīga tava interesi par viņa profesionālo darbu. Ceturtdien mēs visi esam noskaņoti uz apkārtējiem, esam gatavi ieklausīties viņu interesēs, tāpēc šajā dienā var noslēgt, sev,  ļoti izdevīgus darījumus. Sadarbības partneri un tuvinieki būs gatavi tev izpalīdzēt.

Tomēr ne visiem laba Jupitera diena.  Ceturtdien, veiksmīgie cilvēki var palielināt savu laimi, pateicoties savām organizatoriskām spējām, bet tie, kuru pastāvīgi vajā problēmas, var saprast, kā mazas problēmas, ātri vien var palielināties līdz neiedomājamiem izmēriem. Pat mazi strīdi mājās vai darbā jācenšas ātri nogludināt, citādi no tiem izaugs liela nepatika vienam pret otru. Šajā dienā jācenšas vispār ne ar vienu nestrīdēties.Tāpēc rādi citiem savas lietišķās īpašības un centies neradīt problēmas.

Kā noķert veiksmi PIEKTDIENĀ?

Skaistuma dieviete Venēra pārvalda piektdienu, tāpēc šajā dienā bez emocijām neiztikt. Tavs jutekliskums, spēja izprast citu cilvēku jūtas un tieksme uz skaistumu, būs tavas veiksmes pamatā. Šajā dienā ir svarīgi, kā tu paveiksi darbu ātri vai skaisti. Piektdienā visi darbi jāveic skaisti, tas attiecas, gan uz padarīto, gan uz tavu izskatu.

Ja tavs priekšnieks — sieviete, iegūt no viņas labvēlību, visvienkāršāk, ir tieši piektdien. Piektdien sievietes vairāk nekā parasti, ir atvērtas, vairāk alkst pēc uzmanības. Un pat, ja tavi komplimenti un dāvanas, tiks pieņemtas ar augstprātību, sirdī tomēr paliks siltum, un attieksme pret tevi turpmāk būs siltāka.

Kā noķert savu veiksmi SESTDIEN?

Stingra planēta – ierobežotājs, Saturns pārvalda sestdienu, tāpēc labākais veids, kā sestdien sajust sevi kā laimīgu cilvēku – vajag ierobežot savas vēlmes. Jācenšas mazāk ēst, mazāk runāt un vispār mazāk ieklausīties savās vēlmēs.

Saturns simbolizē krustu, ko mēs nesam, ejot pa dzīvi. Saturns — tas ir liktenis, karma, pienākums, tāpēc daudzi cilvēki sestdien jūtas nomākti, it kā izjūt visu sava krusta smagumu. Nevajag sodīt bērnus sestdien — nevairo sarūgtinājums viņu dzīvē. Drīzāk otrādi, labāk censties pasaldināt dzīvi apkārtējiem — pasniegt tiem dāvanu, pateikt kādu laipnu vārdu.

Ko labāk darīt sestdienā? Stingrais Saturns, aicina mūs ievest kārtību šajā dienā. Saturns nespēj paciest nekā lieka, tāpēc sestdiena — kārtības diena, jānodarbojās ar  atkritumu vākšanu,  jāizmet visu lieko no mājas. Saturns visu sakārto pa plauktiņiem, viņš palīdzēs ieviest kārtību arī tavās domās un jūtās. Ja vēlies ar kādu izrunāties, salikt visus punktus uz „I”, tad to jādara tieši sestdien. Ja negribi iepērkoties iztērēt pārāk daudz naudas, tad iepirkties vajag tieši sestdien, Saturns liks tev apdomāties un, neko lieku tu nenopirksi, būs glābti tavi līdzekļi.

Saturns simbolizē likuma pārstāvi, tāpēc sestdien bīstami kādu krāpt. Parādi visiem savu godīgumu. Sestdien būs ļoti grūti pierādīt, ka ēdiena gatavošana — nav sieviešu nodarbe, tāpēc, ja esi sieviete, ar atbildības sajūtu veic sieviešu darbus, un vīriešiem  nevajadzētu izvairīties no viņu pienākumu izpildes.

Jā, Saturns nav vienkārša planēra, tas prasa atbildēt par saviem par vārdiem un rīcību, liekot vairākkārt apdomāties.  Bet pat stingrais Saturns apbalvos tevi savā dienā, ja tu stingri sekosi viņa noteikumiem.

Kā noķert savu veiksmi SVĒTDIEN?

Par Svētdienu valda , radošuma, prieka un mīlestības planēta— Saule. (ērtības labad astroloģijā Saule un Mēness tiek sauktas par planētām). Saule mūs aicina veikt neikdienišķus darbus, iepriecināt tuviniekus ar klātbūtni, pastaigām, koncertu apmeklējumiem. Tieši svētdien varētu dzimt jauns, oriģināls vecās problēmas risinājuma veids.  Ja tu daudz komunicēsi ar cilvēkiem šajā dienā, parādi, ka tu neesi  konservatīvais, kas spēj vismaz uzklausīt oriģinālas idejas.

Saule ir saistīta ar personu, katram no mums ar mūsu unikāls “Es”, tāpēc vairāk uzmanības vajadzētu veltīt cilvēku individualitātei.  Šajā dienā tevi novērtēs, ja tu novērtēsi otra cilvēka “Es”. Tuvinieki mīlēs tevi ar jaunu spēku, ja tu pateiksi dažus teikumus par viņu labām īpašībām.

Šajā dienā nevajadzētu runāt par daudz un svešiem cilvēkiem, par valsts vai pilsētas iedzīvotājiem, labāk apstāties uz konkrētām personām. Svarīgi parādīt apkārtējiem, kā jūs vērtējat individualitāte, un neierobežot tuviniekus, bērnus ar kritiku un padomus — lai katrs šajā dienā darīja, ko uzskata par nepieciešamu.

Zelta Saule bieži rada tevī vēlmi padzīvot karalisku dzīvi, tāpēc daudzos dzimst maksimālisms, vēlme iegūt visu un uzreiz.

Avots: esotericblog.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru