Kā nenolaist rokas pēc briesmīgām traģēdijām? Viņiem tas ir izdevies par visiem 100!

Dažreiz liekas, ka Dievs speciāli pagrūž tos cilvēkus, kuriem daudz ir devis. Bet, lai to saprastu un pašrealizēties, nākas zaudēt roku, kāju. Kļūt par invalīdu fiziski, lai paceltos garīgi. Cik gan daudz ir tādu stāstu par to, ka cilvēki izvirzās par līderiem nevis pateicoties, bet gan par spīti!

Paola Antonini

Likās, ka 2014. gada jaungada naktij un Paolu notriekušajam, piedzērušajam autovadītājam vajadzēja salauzt viņai dzīvi. Kāju nācās amputēt līdz celim. Pēc tam vēl operācija pēc operācijas. Drīz vien Paola pilnībā palika bez kājas. Un viņa pieņēma lēmumu cīnīties.

“No iespējas vienmēr būt nelaimīgai un būt pateicīgai par to, ka es paliku dzīva, es izvēlējos otro” – atzinās meitene.
Tagad Paola ir sociālā tīkla Instagram sensācija, modele un blogere, kas savākusi gandrīz 100 tūkstošus sekotāju. Paskatieties uz šo meiteni. Viņai nav tikai viena kāja, toties viņai ir draivs, skaistums, šarms un neticama seksuāla pievilcība.
Sergejs Kutovojs

Sergejam sekotāju ir vēl vairāk nekā Paolai. Šis harizmātiskais skaistulis iekaro internetu un visiem dāvā sapratni: dzīve ir jāciena.
Savos 17 gados Sergejs bija parasta puisis. Pareizāk, ne pavisam parasts: svēra aptuveni 140 kilogramus. Tā kā problēmas bija pa pilnam. Tajā pašā gadā notika nelaime. Sergejs iekļuva autoavārijā un palika bez kājām. Šī situācija kļuva par viņa dzīves pagrieziena punktu.

Tā sniedza viņam spēku un mērķi. Tagad puisis dzīvo pilnvērtīgu, spilgtu dzīvi.

Betānija Hamiltone

Viņai bija vien 13 gadi: meitene atpūtās uz sērfošanas dēļa guļus, kreiso roku ielikusi ūdeni. Nav saprotams, kāpēc tīģerhaizivs metās virsū nelaimīgajam bērnam. Asie zobi burtiski izrāva roku no bērna ķermeņa. Ārsti knapi izglāba Betāniju, kas bija zaudējusi 60 % asiņu.

Traģēdija viņu nesalauza, bet gan deva jaunus spēku cīnīties par dzīvi. Meitene kļuva par titulētu sportisti, rakstnieci.
Skaistajai, stiprajai, gudrajai Betānijai vienmēr ir bijis daudz pielūdzēju. Bet viņa izvēlējās labāko. Tagad viņi kopā audzina dēliņu.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru