Jūs vēl neesat mēģinājuši uzveikt galvassāpes ar banānu mizas palīdzību? Velti…

Piretra.

Piretra visbiežāk tiek pārdota kā piedeva vai ekstrakts, bet ir sastopama arī kaltēta. Saskaņā ar pētījumiem, piretra novērš un mazina migrēnas.

Banānu-ledus komprese.

Uzlieciet leduss kompresi sev uz galvas un kakla migrēnas laikā. Vienlaikus uzlieciet uz pieres banānu mizu. Āda barosies ar kāliju, un jūs sajutīsieties labāk.

Kofeīns.

Ja jūs ciešat no migrēnām, tad, iespējams, zināt, ka kofeīns mazina sāpes. Daudzu migrēnas preparātu sastāvā ir kofeīns, kas nav nekāds pārsteigums.

LASI VĒL: Par ko liecina hroniskas galvassāpes noteiktā galvas daļā?

Pats par sevi kofeīns mazina iekaisumu, ko var izraisīt migrēnas. Bet savienojumā ar aptiekas pretsāpju līdzekļiem tas iedarbosies vēl ātrāk; tāds savienojums darbojas par 40 % efektīvāk, bet iedarbība saglabājas vēl ilgāk, nekā tikai pretsāpju līdzekļu lietošana vien.

Linsēklas.

Biežas migrēnas, ko izraisa iekaisums, var novērst, ja palielina omega-3 taukskābju lietošanu uzturā. Lielisks omega-3 taukskābju avots ir linsēklu milti un linsēklu eļļa. Pievienojiet linsēklas salātos un veidojiet mērci uz linsēklu eļļas bāzes.

Tūsklape.

Patiesi iedarbīgs līdzeklis pret migrēnām – 50 -75 mg tūsklapi saturošas tabletes divas reizes dienā. Šī zieda ekstrakts uzlabo asins piekļuvi smadzenēm.

Bazilika eļļa.

Bazilika eļļa ir dabīgs muskuļu atslābinātājs, kas novērš galvassāpes, ko izraisa muskuļu sāpes un spriedze. Izmantojiet bazilika eļļu ēdiena gatavošanā olīveļļas vietā, lai atslābinātu muskuļus un atbrīvotos no migrēnas.

Griķi.

Griķi ir lielisks rutīna, flavonoīda avots, kas mazina iekaisumu, kas ir galvenais migrēnas iemesls. Griķi ir veselīgi un viegli pagatavojami. Obligāti iekļaujiet tos savā ēdienkartē.

Ingvers.

Kāds 2014. gadā veikts pētījums liecina, ka sarīvētai ingvera saknei ir tāda pati iedarbība, tikai ar mazākiem blakusefektiem, kā populārajiem līdzekļiem pret migrēnu. Turklāt ingveram piemīt pretiekaisuma īpašības, kas palīdz novērst galvassāpes.

Padalies ar šiem padomiem ar tiem, kuri mokās ar galvassāpēm!

Avots: vkurselife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru