Kad mazdēls ieraudzīja, KĀ vecmāmiņa izmanto uzdāvināto Louis Vuitton somiņu, viņš kļuva mēms!

Mēs visi vēlamies, lai cilvēkiem, kurus mēs mīlam, būtu pasaulē vislabākās lietas. Kad mēs dāvinām, tad ne tikai sniedzam prieku tuviniekiem: dāvināšana sniedz mums izpildīta pienākuma un liela lepnuma sajūtu.

Kāds jaunais cilvēks Taivāna nolēma iepriecināt savu dievināto vecmāmiņu. Viņš aizgāja tieši uz Louis Vuitton veikalu, lai tur izvēlētos viņai dāvanu. Tomēr sanāca interesants stāsts. Jaunais cilvēks šo stāstu ievietoja vienā no ķīniešu forumiem kopā ar vecmāmiņai domātās dāvanas fotogrāfiju. Lūk, kā viss notika, pēc galveno varoņu stāstītā… “Es pamanīju, ka mana vecmāmiņa ļoti ilgi izmanto vienu un to pašu somiņu, kas jau sen ir nonēsāta un saplīsusi. Vietām audums jau bija iziris. Tāpēc es nolēmu pasniegt vecmāmiņai dāvanu, un padomāju, ka Louis Vuitton somiņa būtu tieši tas, kas vajadzīgs”. Vecmāmiņa bija ļoti pieķērusies savai vecajai lupatu somai.

“Es aizgāju uz veikalu un izvēlējos klasisku, elegantu somiņu. Pārdevējs man teica, ka es pērku tādu modeli, kas tagad ir ļoti populārs. Es samaksāju par somiņu, un uzdāvināju savai vecmāmiņai. Likās, ka viņai somiņa patika”.

LASI VĒL: Jaunie noteikumi: ko lidojot drīkst ņemt rokas bagāžā un ko nedrīkst!

Mazdēla dāvana: Neverfull GM somiņa no Louis Vuitton, kas maksā aptuveni 1154 dolārus

 

“Kādā jaukā dienā, kad es atgriezos mājās, es ieraudzīju, KĀ mana vecmāmiņa šo somiņu izmanto. Viņa to piepildīja ar produktiem, turklāt ievietoja tajā vēl paciņu ar zivīm. Vecmāmiņa man teica: “Paldies par dāvanu. Somiņa ir ļoti izturīga un ūdens necaurlaidīga!” Viņai ļoti patika, ka tā ir ūdens necaurlaidīga. Es biju šokā. Un es ļoti vēlējos vecmāmiņai pateikt, ka tā ir Louis Vuitton somiņa, un ka tā nav domāta iešanai uz tirgu. “Es nolēmu viņai neteikt, lai viņa neizmanto somiņu zivju nešanai no tirgus. Es redzēju, ka viņa bija laimīga ar somiņu. Es nolēmu, ka nevaru liegt viņai tādu prieku. Vienkārši piedāvāju nākošreiz, kad viņa ies uz tirgu pirkt zivis, paaicināt mani sev līdzi. Tādā veidā es varētu zivis nest plastmasas maisiņā”.

Vecmāmiņa ļoti ātri kļuva slavena. Šis stāsts acumirklī izplatījās pa visu pasauli, jo tajā ielikta dziļa jēga. Lai ko arī neteiktu, puisis vecmāmiņai uzdāvināja dāvanu, kas ir daudz nozīmīgāka par  Louis Vuitton somu!

Avots: likeni.info

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru