Jūs neticēsiet, kādēļ šis bērniņš pārstāja uz pāris minūtēm elpot!

Bērna audzināšana un rūpes par viņu nebūt nav viens no vieglākajiem darbiem, jo vienmēr jābūt ļoti vērīgiem un uzmanīgiem jebkurā dzīves brīdī.

Katru dienu mēs uzzinām kaut ko jaunu, turklāt katrs bērns ir atšķirīgs, tādēļ ne vienmēr iespējams ievērot daudzus sniegtos ieteikumus.

Floridas iedzīvotāja Pamela Rauseo piedzīvoja ko tādu, ko neviens nekad nenovēlētu nevienai mātei.

Viņu atstāja pieskatīt savu krustdēlu. Pamela nolēma doties uz parku, lai mazais izdauzās tur un vakarā varētu mierīgi doties saldi gulēt.

Pamelai pašai savi bērni vēl nebija, bet viņai viņas krustdēls bija ļoti mīļš. Viņa katru dienu vēroja, kā mazais aug un rūpīgi piefiksēja visu, kā viņas māsa rīkojās ar mazo puisēnu, lai zinātu, kā pašai dzīvē kādreiz rīkoties.

Parkā viņi spēlējās smilšu kastē un rotaļājās uz karuseļiem, Sebastjans burtiski bija starā no priekiem. Kad Pamela brauca mājās, viņa bija iegrimusi savās domās, taču viņa nevarēja nepamanīt, ka Sebastjans skaļi un nepārtraukti raudāja, turklāt raudas ar katru brīdi kļuva aizvien skaļākas un skaļākas.

Pamelai nācās paskatīties, kas mazajam ir noticis, taču ap to laiku viņš jau bija kļuvis violets. Bērns lēnītēm sāka palikt aizvien aukstāks un aukstāks, taču Pamela nezināja, ko lai dara un kā lai palīdz savam mazajam eņģelītim.

Pamela bija tik ļoti satraukta, ka nolēma zvanīt ātrajai palīdzībai, taču lielajā stresā pat telefona numuru nospiest nevarēja. Viņas krustdēls vienkārši mira viņas acu priekšā.

Pa to laiku garām viņai gāja policijas darbinieks, lai palūkotos, kas noticis. Abi divi mēģināja bērnam veikt mākslīgo elpināšanu, taču elpošana puisēnam atjaunojās tikai pēc pāris minūtēm.

Vēlāk ārsti noteica iemeslu, kura dēļ zēnam bija apstājusies elpošana: gripas dēļ Sebastjanam degunā bija uzkrājušās gļotas, kuras pakāpeniski sāka uzkrāties elpvados.

Jā, bērns gandrīz nomira tikai tādēļ, ka viņam bija sakrājušies puņķi degunā. Tieši tādēļ mammas vienmēr cenšas tīrīt saviem bērniem degunu, pat tad, ja to nākas darīt ar savu mīļāko blūzīti.

Ir lietas, kuras var saprast tikai mātes.

Avots: justfun.su

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Filips</cite>

    līdz šim domāju ,ka tāda vecuma bērni pamatā elpo caur muti ! Ir novērots, puņķi degunā ir atliku likām , dažbrīd ,,nostiepušies ” līdz zemei

Pievienot komentāru