Jums jāizdara šīs 10 lietas, pirms kļūstiet viņa sieva

Jums ir jāpārliecinās, ka viņš paliks ar jums, lai arī kas nenotiktu

Tas vienkārši ir jūsu pienākums, izdarīt šīs desmit lietas līdz kāzām, lai pārliecināto, ka viņš paliks ar jums jebkādos apstākļos. Ticiet, ja jums būs bērni, šīs lietas obligāti notiks jūsu vīra acu priekšā:

Ieraudāties kā lācim

Jūs noteikti jau esiet to darījušas sava puiša priekšā. Raudāšana viņa priekšā norāda, ka jūs esiet ievainojama, atklāta un uzticieties viņam. Ja puisis nezina, kā tikt galā ar jūsu asarām, jums ir jāpārvērtē jūsu attiecības.

Kliegt kā šausmu filmā

Jums ir jāļauj vaļa savām emocijām kaut vai vienu reizi, lai pārliecinātos, ka viņš var tikt ar tām galā. Reizēm sievietes baidās sadusmoties. Bet kāpēc? Mēs visi pārdzīvojam, esam sašutuši un nonākam līdz baltkvēlei, kurā zaudējam savu savaldīšanos un vienkārši bļaujam. Nākošajā reizē neapturiet sevi. Pie velna pieklājību! Kliedziet tik skaļi, cik gribiet un novērtējiet viņa reakciju.

Aiziet kopā uz pārtikas veikalu

Pirkt drēbes var gan kopā ar draudzeni, vai viena pati patstāvīgi, taču pārtikas šopings ir kopīga nodarbošanās, kura agri vai vēlu būs jādara. Jūs variet uzzināt daudz interesanta par savu partneri, izvēloties un pērkot pārtiku.

Piemēram, ja jūs lasiet etiķetes un salīdziniet cenas, bet jūsu partneris liek grozā visu pēc kārtas. Ja jums garšo čipsi, bet viņš dod priekšroku veselīgai pārtikai, vai viņš par jums uztrauksies?

Noskūt kājas viņa klātbūtnē

Iedomājieties scenāriju: jūs ieleciet dušā un jums ir tikai desmit minūtes laika līdz iziešanai no mājam. Jūsu vīrs arī ienāk vannasistabā. Jūs plānojat uzvilkt savu iemīļoto mini kleitu un jums vajag noskūt kājas.

Taču jūsu puisis ir vannasistabā. Bet jūsu kājas ir jānoskuj! Ak Dievs! Paņemiet skuvekli un dariet, kas jādara. Neuztraucieties, viņš zina, ka jūsu kājas nav gludas no dzimšanas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru