Jums jāizdara šīs 10 lietas, pirms kļūstiet viņa sieva

Ataudzēt matiņus intīmajā zonā

Kājas un paduses – tas ir viens, bet apmatojums jūsu intīmajā zonā? Viņš, visticamāk, jau ir redzējis jūsu gludi skūto bikini zonu, kāpēc gan neparādīt viņam medaļas otro pusi? Ataudzējiet un pavērojiet viņa reakciju. Ja puisis jūs mīl, viņš mīlēs jūs arī tādu.

Vemt dēļ slimības vai pārlieku liela alkohola daudzuma

Šajā gadījumā jūs nevarēsiet noturēties, pat ja to gribēsiet. Ja jūs būsiet stāvoklī un cietīsiet no toksikozes, mokoties ar pastāvīgu nelabumu, jums būs vajadzīga partnera palīdzība, nevis riebums.

Čurāt pie atvērtām durvīm

Jūs precaties ar pieaugušu vīrieti, kurš lieliski saprot, ka arī jūs čurājiet. Tāpēc, vai ir vērts katru reizi aiztaisīt tualetes durvis, kad jūs tur ieejiet?  Un starp citu, viņš jau ir redzējis jūsu vagīnu ( protams, ja jūsu lēmums ir nenodarboties ar seksu līdz kāzām, tad šis punkts nav domāts jums), un ne tikai redzējis…. Tāpēc, beidziet kautrēties.

Palaist gāzes

Jā, papukšķiniet viņa klātbūtnē. Mēs nesakām uzspridzināt klusumu ar šausmīgu sprādzienu, ka nāk no jūsu dzīlēm, sāciet klusu un katru reizi vairāk atbrīvojieties. Kāpēc? Tāpēc, ka tas ir vairāk vai mazāk apzināts process, kuru jūs variet izdarīt pirms dzīvosiet ( visticamāk) ar kādu ilgi un laimīgi līdz….

Atstāt asiņainu tamponu miskastē

Nenosodiet. Pat, ja viņam nekad nav bijusi tik atklāta meitene, ja viņš ir tuvs ar jums, viņam ir jāzina, kā viss strādā. Un tas attiecas arī uz higiēniskajām paketēm.

Reizēm vīrietim ir jāredz menstruāciju asinis, lai kaut vai attālināti iedomātos, ko jūs pārdzīvojiet. Un, protams, ja jūs plānojiet bērnus, un viņš grib piedalīties dzemdībās, viņu vajag sagatavot.

Neaizliedziet sev savu kaitīgo ieradumu – lai kas tas arī būtu!

Izdariet viņa acu priekšā to, par ko neviens cits nezina. Tas var būs kas muļķīgs, piemēram, modes žurnālu lasīšana tualetē. Jo ilgāk jūs ar kādu pavadiet kopā laiku, jo grūtāk ir slēpt jūsu mazos noslēpumus un izlikties. Atklājieties viņam, jūs taču ziniet, ka jūs mīlēs jebkurā gadījumā.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru