Jums ir vesels bars pielūdzēju! Kuru vīrieti izvēlētos jūs? Pārsteidzoši rezultāti…

Man iepatīkās Nr. 4! Tāds skaistulītis! Un, kuru izvēlējāties jūs?

Paldies jums par testu! Izsmējos no visas sirds! Vīrs pēc tam ilgi smējās, kad parādīju viņam testu! Liekas, ka mans izredzētais drīz sāks iemīlēt līdzīgus testus tieši tāpat, kā es!

Man ļoti patika! Es tik nesen nebiju pildījusi normālus testus, kuri pastāsta patiesību! Bet pats galvenais, ka bija nepieciešamas tikai pāris sekundes! Lūk, tas ir īsts tests!

Daudzas sievietes bieži nemaz nenojauš, kāpēc viņām neveidojas attiecības ar vienu vai citu vīrieti. Bet lieta varbūt tāda, ka šis konkrētais vīrieties, neskatoties uz viņa labajām īpašībām, viņām ir pilnīgi nepiemērota kandidatūra. Katra sieviete var izveidot noturīgas un harmoniskas attiecības ar kāda viena tipa vīriešiem.

1.Te visvairāk piestāv “vīrieša-tēva” tips, jo tu pati ietilpsti “sievietes-meitas” kategorijā, kurai, visupirms ir nepiecešamas rūpes un uzmanība. Tavu uzvedību bieži var nodēvēt par samērā nepastāvīgu, jo tu nekad skaidri nezini, ko vēlies.

Saņemot nepietiekošu uzmanību no vīrieša, tu kļūsti kaprīza un nervoza, kas, savukārt noved pie pakāpeniskas attiecību pasliktināšanās un izbeigšanās. Lai sajustos iekārota un mīlēta, tev vajadzētu izvēlēties tādu vīrieti, kurš spēj uzņemties atbildību, kā arī risināt visas tavas prbolēmas un apmierināt jebkuras, pat visabsurdākās vēlmes.

Tādam raksturojumam pilnā mērā atbilst “vīrieša-tēva” tips, ar kuru tev izdosies sajusties, kā aiz akmens mūra.

Viņa uzticība, pārliecība par sevi un dažas autoritāras notis uzvedībā ļaus tev izveidot ilgtermiņa un harmoniskas attiecības, jo tu ar prieku pakļaujies viņa prasībām, un pat dažreiz uzvedīsies tā, it kā būtu paklausīga tētuka meitiņa.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru