Sastāvdaļas:
- 600 g biezpiena
- 1 ola
- 0,5 glāze mannā
- 0,5 glāze cukura
- Vanilīns
- 100 g šokolādes
- Auzu pārslas panējumam
- Augu eļļa cepšanai
Kā pagatavot kraukšķīgas pankūkas ar šokolādes pildījumu?
- Sajauciet kopā biezpienu, mannā, cukuru, olu un vanilīnu. Visu samaisiet, līdz iegūta viendabīga masa.
- Šokolādi salauziet mazākos gabaliņos.
- Mīklu sadaliet vienādās bumbiņās, katru pa apmēram 40 g.
- No katras bumbiņas izveidojiet plācenīti (vislabāk to darīt plaukstās), ielieciet pa vidu šokolādes gabaliņu, aiztaisiet ciet galus un izveidojiet nelielu kūciņu. Tāpat izdariet ar atlikušo mīklas daļu.
- Katru pankūciņu apviļājiet auzu pārslu panējumā.
- Uzkarsētā augu eļļā apcepiet pankūciņas no abām pusēm.
- Pasniegt tos var ar šokolādes gabaliņiem vai krējumu.