Ja vēlies lai visi vīrieši ir traki pēc tevis, vienkārši izdari šo!

1. Nepaļaujies uz partneri, lai dzīvotu pilnvērtīgu dzīvi

Radi pati savu. Ja vēlies, lai kāds tevi darītu laimīgu – aizmirsti par to. Tev ir jābūt laimīgai tagad un jāveido sava dzīve tik laba, cik vien iespējams. Pēc tam kāds var tevi darīt vēl laimīgāku.

Tev pašai ir jābūt tādai, lai citi vēlētos atrasties tavā sabiedrībā. Ja ļoti centīsies panākt kādu citu, nekas nesanāks. Tāpēc neaizmirsti smieties, smaidīt un būt tu pati.

2. Cieni sevi

Ja cieni pati sevi, tad šādā veidā parādi citiem, ka tev ir augsts pašvērtējums, un viņi arī tevi vērtē augstāk. Tā vietā, lai censtos būt labāka par citiem, novērtē pati sevi un turi augstu paceltu galvu. Tas nenozīmē, ka jābūt iedomīgai, vienkārši esi patiesa pret sevi.

3. Izstaro pozitīvu enerģiju

Ja esi uz kuģa, kas raida tādus signālus kā: “šis nav labs kuģis”, “mans kuģis nogrims, jo nemāku to vadīt,” vai arī “manam kuģim ir sliktas buras, tāpēc jums nevajadzētu kāpt uz klāja,” tad arī tu raidi šādus signālus. Ja nu tu mainītu attieksmi un teiktu: “mans kuģis ir labākais!”, “pie manis ir jautri!” vai “nāciet uz klāja, te ir mūzika, labs ēdiens un dejas!”

Veiksmīga mīlas dzīve sākas ar tevi pašu! Citādi to nemaz nevar pateikt. Ja domā, ka vainīgi ir citi, tā nav. Esi tikai tu un enerģija, kādu izstaro.

Tāpēc, ja vēlies būt laimīga un burāt ar vislabāko kuģi, tad ieslēdz mūziku, izbaudi garšīgus ēdienus un priecājies par dzīvi, un pavisam drīz atradīsi kādu, ar ko dejot uz klāja un baudīt saulrietu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru