Ja suns laiza jums seju, rokas, vai kājas – tas vēlās jums pateikt, ka…

Dzīve kopā ar suņiem nekad nepaliks vienaldzīga. Suņi ir ļoti uzticīgi savam saimniekam, tādēļ viņi nekad to nenodos.

Protams, ka katrs suns reizēm mēdz būt ietiepīgs un pavisam nepaklausīgs, taču viņu visādās izdarības mēdz mūs ne pa jokam smīdināt. Diemžēl suņi nemāk runāt… Taču viņi prot pavisam skaidri parādīt to, ko viņi gribētu mums pateikt. Jums atliek vien iemācīties viņus saprast. Suņiem ir daudz un dažādi veidi, kā izrādīt pret jums savu mīlestību. Viss, ko viņi dara, patiesībā ir ļoti nozīmīgs. Viņi savas jūtas jums nodod ļoti īpašos veidos.

Suņa acu skatiens

Ja suns skatās uz jums maigi un ar lielām acīm, jūs noteikti piekritīsiet – viņu skatiens aiziet līdz pašai sirdij. Tas ir liels uzticības signāls.

Suns piespiežas pie kājas

Ja suns atspiežas pret jūsu kāju vai pat atguļas pret to, tādā veidā viņš izrāda pret jums lielo pieķeršanos.

Suns guļ gultā

Kad jūs dodaties uz darbu vai vienkārši ārpus mājas, jums noteikti ne reizi ir radies jautājums, ko tad īsti suns dara jūsu prombūtnes laikā. Nesatraucieties. Ir ļoti liela iespēja, ka suns ir devies gulēt jūsu gultā. Sunim tas ir veids, kā palikt ar jums kontaktā.

Suns nes “dāvanas”

Jūsu mīlulis ik pa laikam ar prieku jums kaut ko atnes vai arī bez jebkādiem iebildumiem atdod savu rotaļlietu? Pēc ekspertes Dženiferes Hamondas domām, šāda rīcība liecina par dzīvnieka vēlmi dalīt savu mīlestību ar jums.

Suns pamana, ja jums ir slikti

Cilvēki ar suņiem līdzās ir dzīvojuši jau vairāk nekā 15000 gadu. Tieši tādēļ nav jābrīnās, ja suns spēj atšķirt jūsu garastāvokļa maiņas. Ja jums ir slikti, viņi to ļoti labi jūt, tādēļ cenšas jums visādos veidos novērst sliktās domas.

Suns laiza jums rokas un seju

Suns savu mīlestību izrāda ar mēles palīdzību. Ja suns jums laiza kājas, tad viņš cenšas tādā veidā noņemt sev stresu. Šāda darbība norāda uz to, ka suns saprot – jūs esat viņa saimnieks.

Suns gaida, kamēr jūs sniegsiet laba darba apliecinājumu

Katru reizi, kad jūsu suns izdara kaut ko labu, viņš gaida sava saimnieka apstiprinājumu, ka viņš ir izdarījis labu darbu. Tādā veidā dzīvnieks cenšas pierādīt, ka jūs viņam esat pats svarīgākais cilvēks.

Kad jūs ierodaties mājās, suns teju paliek bez prāta aiz laimes

Katru reizi, kad jūs dodaties prom kaut uz īsu laiku un pēc tam ierodaties mājās, jūsu suns jūs sagaida tā, it kā nebūtu jūs redzējis mūžam. Šādā veidā suns cenšas pastāstīt, ka bez jums skuma un ir ārkārtīgi priecīgs, ka esat atgriezušies.

Suns visur jums seko līdzi

Jums varētu satraukt šāda dzīvnieka uzvedība, jo tas nekur neatstāj jūs vienus pašus – pat vannas istabā. Taču ir iemesls, kādēļ suns tā dara. Suņi ir mīloši un arī izlutināti dzīvnieki. Tādā veidā dzīvnieks cenšas pateikt, ka esat viņa labākais draugs un to, ka jums viss ir jādara kopā.

Pēc ēšanas suns pie jums pieglaužas

Jums jāsaprot, ka suņi ēšanas laikā ieņem aizsargājošo stāvokli, jo baidās, ka kāds viņam ēdienu atņems. Tādēļ sunim ēšanas laiks ir pilns ar stresu. Ja pēc ēšanas suns pie jums pieglaužas, tas nozīmē, ka ar jums kopā viņš jūtas drošībā un labi.

Visas šīs metodes dzīvnieki izmanto, lai izrādītu savu pieķeršanos saimniekam.

Avots: justfun.su

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru