Ja mazgāšanas laikā pievienosiet šo sastāvdaļu, uz drēbēm vairs nebūs netīru pleķu

Pat Ariel vai Tide vairs nebūs vajadzīgi!

Ar dabīgu sastāvdaļu palīdzību ir iespējams atbrīvoties no netīriem pleķiem, kas palikuši pēc pirmās mazgāšanas reizes. Pats labākais ir tas, ka šis līdzeklis nav dārgs, tas patiešām izvada netīrumus un nebūt nebojā audumu.

Noteikti iegaumējiet šo traipu mazgāšanas veidu un izmēģiniet tā lieliskās īpašības jau nākamajā mazgāšanas reizē.

Pamata metode pleķu izvadīšanai

Šis ir lielisks veids, kā tikt vaļā no pleķiem visbiežāk nosmērētajās vietās uz auduma. Jums atliks vien ielikt bļodā ar ūdeni karoti sodas un iemērkt tajā uz 30 minūtēm netīro apģērba gabalu. Pēc tam lieciet apģērbu mazgāties veļas mašīnā.

Atbrīvojieties no taukainiem pleķiem

Ja esat uz apģērba pamanījuši tauku izraisītu pleķi, uzklājiet uz tā talka pulveri vai kukurūzas cieti. Ļaujiet šādi apģērbam nostāvēt visu nakti, bet jau no rīta lieciet to mazgāties veļas mašīnā.

Attīriet sviedru radītos pleķus

Sajauciet kopā mazliet šķidrās ziepes ar ūdeņraža pārskābi (attiecība viens pret divi) un pēc tam drēbes lieciet veļas mazgājamā mašīnā.

Jūs varat apstrādāt apģērbu ar šādu maisījumu un ļaut tam stundu nostāvēt. Pēc norādītās stundas aplejiet drēbes ar aukstu ūdeni.

Atbrīvojieties no traipiem, ikdienā mazgājot drēbes

Kad mazgājat savas drēbes ar veļas mašīnu, mazgāšanas laikā pievienojiet klāt glāzi baltā etiķa. Tas palīdzēs atbrīvot drēbes no nelieliem pleķiem un sviedru smakas.

Atbrīvojieties no noturīgiem pleķiem

Sasmalciniet piecas aspirīna tabletes un iemetiet tās veļas mazgājamā mašīnā.

Pēc drēbju mazgāšanas jūs noteikti noticēsiet brīnumiem!

Atbrīvošanās no baktērijām

Lai atbrīvotos no baktērijām, nav nekā labāka par glāzi citronu sulas. Citronu sulu nepieciešams pievienot visparastākās veļas mazgāšanas laikā. Tas palīdzēs attīrīt audumu un sniegs drēbēm daudz košākas krāsas.

Un kā jūs atbrīvojaties no netīrumiem uz drēbēm? Noteikti padalieties ar mums ar savām metodēm!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru