Izvēlieties kleitu, kura jums iepatikusies, un uzziniet savu spēcīgo, sievišķīgo pusi

Otro kleitu izvēlas īstas lēdijas

Šīm jaunkundzēm piemīt unikāla spēja. Lai kur viņas arī nebūtu, viņas vienmēr izskatās eleganti un izsmalcināti. Pat, ja ir ģērbušās tumšajā darba kombinezonā. Viņās mājo iekšējais aristokrātisms. Viņas lieliski pārzina etiķeti un vienmēr darbojas saskaņā ar saviem morāles principiem.

Tādām sievietēm bieži izsaka komplimentus. Vīriešiem īpaši atmiņā paliek caururbjošais skatiens, kas trāpa tieši sirdī.

Noslēpumainās sievietes izvēlas mazo melno kleitiņu

Visas sievietes dziļi sirdī nedaudz ir raganas. Labajā šā vārda nozīmē. Bērnībā viņas ir neticami skaistas. Jaunības gados pievilcīgums nedaudz pazūd, lai brieduma gados atgrieztos pilnā krāšņumā. Šīs sievietes apzinās savu skaistumu, bet nekad neizliek to apskatē. Viņām svarīgākas ir citas cilvēku īpašības.

Ļoti uzticamas sievietes. Ja mīl vīrieti, tad bieži vien uz visiem laikiem.

LASI VĒL: TESTS: Izvēlies tavuprāt pašu muļķīgāko cilvēciņu šajā attēlā

Sarkanu kleitu izvēlas radošas un spilgtas dvēseles

Tādas sievietes nav iespējams nepamanīt. Tikko kā viņas ienāk istabā – visu skatieni ir pievērsti viņām. Un runa nav par sarkano kleitu, bet gan par iekšējo enerģiju, kas izraujas pat cauri sporta kostīmam. Jau no pašas bērnības šīs sievietes ir bijušas uzmanības centrā, tāpēc brieduma gados viņas no tā nenogurst. Viņas ir lieliski vadītāji. Viņas spēj vadīt cilvēkus ar cieņu.

Viņas ir ne tikai kaislīgas mīļākās, bet arī ļoti prasmīgas saimnieces un brīnišķīgas mammas.

Piektā kleita iepatiksies atvērtām sievietēm

Viņas nekad nenoliek sevi pirmajā vietā. Ja mīl vīrieti, tad kaislīgi un pašaizliedzīgi. Par bērniem rūpējas daudz, bet nepārspīlē. Ja aizraujas ar kādu lietu, tad aiziet tajā ar visu galvu. Ļoti talantīgas. Bieži māk dziedāt, dejot, zīmēt vienlaicīgi. Labi gatavo. No trūkumiem – atstāj novārtā sevi. Iemīlas vīriešos, kurus nepieciešams “glābt”, un kļūst viņiem par otro mammu.

Kā jūs redzat, dažādas kleitas – dažādas sievietes.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru