Izvēlieties bumbu un saņemiet vēstījumu no garīgā pavadoņa!

Mūsu garīgie vadītāji vienmēr palīdz mums mūsu dzīves ceļā. Viņi nereti atstāj mums norādes un zīmes. Vienīgi dažkārt mums grūti tās saprast!

Izvēlieties lodi, kura jums visvairāk patīk, un saņemiet sev vēstījumu no garīgā skolotāja!

Lode Nr.1

Vai esiet pavadījuši daudz laika telpās bez saules stariem un gaismas, kuri varētu sasildīt jūsu seju? Vai kāds jums ir piedāvājis pavadīt vairāk laika dabā? Nedaudz svaiga gaisa un saules – tas ir tas, kas vajadzīgs jūsu prātam, ķermenim un dvēselei. Ja vien tas ir iespējams, tad turpmāko nedēļu laikā katru dienu pavadiet ārā ne mazāk kā 20 minūtes. Tas attīrīs jūsu auru!

Lode Nr.2

Esiet drosmīgs būt neatkarīgs savās domās un spriedumos. Jūs variet saskarties ar situāciju, kad jūsu domas un priekšstati atšķiras no citu cilvēku domām. Tikai tas, ka jūsu uzskati nesaskanēs, nenozīmē, ka abas puses kļūdās. Dažkārt jums vajag ticēt sev un ieklausīties savā iekšējā balsī.

Lode Nr.3

Jums jāgriežas pēc padoma pie kāda, kuru jūs apbrīnojat un kuram ir bagātīga dzīves pieredze. Piemēram: ja jums ir finansiālas problēmas, tad labāk vērsties pēc padoma pie tā, kurš jau ir pārvarējis tādas grūtības.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru