Izvēlaties māju un uzziniet, kāds vīrietis jums vajadzīgs!

Māja Nr. 1. Jums nepieciešams tāds vīrietis, kurš izpildīs visas jūsu vēlmes un vēlējumus, ko jūs varēsiet pilnībā pakļaut sev. Kāds viņu sauks par bezrakstura, bet viņš dara visu, lai izpatiktu savai mīļotajai karalienei, tas ir, jums! Kas tad tajā var būt slikts? Jā, varbūt jums reizēm lieksies, ka tāds vīrietis ne uz ko nav spējīgs, bet jūs viņam tikai pasakiet…

Māja Nr. 2. Jūs lieliski zināt, ka ārējais izskats, nebūt nav galvenais. Skaistuļiem, ja tie ir garīgi tukši, jūs neiekarot. Jums būs ideāli piemērots gudrs un praktisks vīrietis, kam piemīt ambīcijas un tieksme attīstīties. Jā, lai tas nebūtu skaistulis Alēns Delons, bet ar tādu vīrieti jums nav bailes ne no kādām likstām.

Māja Nr.3. Jums ir nepieciešams vīrietis – draugs, ar kuru jūs būsiet uz viena viļņa, būsiet vienlīdzīgi. Jūs ideāli papildināsiet viens otrau, kļūsiet par uzticīgiem padomdevējiem, kaut arī starp jums reizēm var rasties nelieli konflikti un domstarpības. Tāds vīrietis jums dāvinās ticību saviem spēkiem.

Māja Nr. 4. Jūs esat pietiekami pašpārliecināta sieviete un, ja esat sev izvirzījusi mērķi, tad noteikti to sasniegsiet. Jūsu neparastā ceļā jums ir vajadzīgs stiprs vīrietis, kurš jūsu vājuma brīžos kļūs par jūsu vairogu. Tādu vīrieti atrast nav viegli, bet ir iespējams. Tāpat jūs lieliski papildinās arī maigs vīrietis. Nevajag paiet garām šādiem vīriešiem. Lai gan viņš jums sākumā rādās vājš, bet viņš ideāli papildinās jūs un jūs jutīsiet sevī vieglumu, kuras jums reizēm trūkst.

avots: uhoha.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru