Izskatās viņa uz visiem 100, bet, kad es ieraudzīju viņas dzīvokli, viss nokrita līdz nullei

Ko darīt? Viņa atcerējās, ka balkons ir atvērts. Bet tas bija piektais stāvs. Piezvanījām paziņām no avārijas dienesta, viņi atbrauca, paskatījās un pateica, ka tajā vietā, kur viņiem ir jānovieto krāns, viņi to nolikt nevar, jo zemē ir grunts, un tā nav noturīgs, krāns neizturēs.

Ko lai dara? Man viena paziņa ieteica vienu speciālistu, un iedeva telefonu.

Gaidījām viņu 15 minūtes, aptuveni 1 minūti viņš padarbojās ar slēdzeni, un gatavs. Es, godīgi sakot, domāju, ka tādas slēdzenes nebūs iespējams atvērt, bet kļūdījos. 30 eiro un mēs esam dzīvoklī.

LASI VĒL: Iegāju pie kaimiņienes ciemos, un sapratu, kāpēc vīrs grib viņu pamest

Šajā dzīvoklī es biju pirmo reizi un vienkārši biju šokā no tā, ko es tur ieraudzīju un sajutu. Nenormāla nekārtība un briesmīga smaka no trīs kaķiem, kas atradās dzīvoklī.

Man pietika minūti pastaigāt pa dzīvokli, un man jau bija centimetru bieza vilnas kārta uz zeķēm un nenovēršama nepatika pret Santu un viņas dzīvesveidu. Man nepatīk, kad kāpņu telpās smird pēc kaķiem, bet te visa tā koncentrācija vienistabas dzīvoklī.

Un man ar to pietika, lai izbeigtu visu savu lielisko attieksmi pret Santu un nākamajā vakarā vairs neatnāktu pie viņas ciemos. Vai jums ir nācies sastapties ar kaut ko līdzīgu?

avots: zhenray.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru