Pagatavošana:
- No dotām sastāvdaļām gatavojam mīklu, lai tā būtu maiga un elastīga. Sadalām mīklu porcijās, kas atgādina pingponga bumbiņas.
- Kartupeļus un sīpolus nomizojam un sagriežam kubiņos.
- Ņemam gaļu, savienojam to ar kartupeļiem, sīpoliem, visu sālām, pievienojam piparus, garšvielas pēc garšas. Kārtīgi samaisām visas sastāvdaļas kopā.
- Katru mīklas porciju izrullējam kā plācenīti, vidū liekam pildījumu, pa virsu tam liekam gabaliņu sviesta.
- Belaša malas uzlokam tā, lai izveidotos „maisiņš” ar pildījumu vidū.
- Apcepam belasi, sākumā ar locījumiem uz leju, tad apgriežam un cepam līdz galam.
Labu apetīti!
[…] LASI VĒL: Īsti tatāru belaši: Austrumu garša katrā kumosā! […]