Ir pierādījies, ka daudzas kaites var ārstēt ar alumīnija foliju

0000

Gan Ķīnas, gan Krievijas dziednieki jau ļoti aktīvi izmanto alumīnija foliju, lai ārstētu visdažādākās slimības. Alumīnija foliju iespējams lietot ne tikai virtuvē, bet arī kā ārstniecisku līdzekli dažādu slimību ārstēšanā.

Praksē tika pierādīts, ka alumīnija foliju ir iespējams izmantot dažādu slimību ārstēšanā, īpaši tad, ja jāatbrīvojas no sāpēm. Folija ir vislabākais līdzeklis ko izmantot tad, ja sāp kakls, ceļgali, pleci vai papēži.

LASI VĒL: 7 veidu sāpes kājās, ko jums nekādā ziņā nevajadzētu ignorēt. Parūpējieties par sevi!

Kā tas darbojas?

Uzklājiet folija gabalu vietā, kur jums ļoti sāp, un vērojiet, kā ar laiku sāpes rimsies. Nogrieziet nelielu folija gabalu un uzlieciet to uz problemātiskās zonas. Ar plāksteri nostipriniet foliju, lai tā cieši turētos klāt. Atkārtojiet šādas darbības vismaz 10 – 12 dienas, turklāt, foliju nav obligāti jāņem nost pa nakti. Katru dienu atkārtoti lieciet jaunu folija gabalu. Pēc šīs procedūras ieturiet septiņu dienu pauzi. Vajadzības gadījumā procedūru pēcāk varat atkārtot.

Metode, kas ātrā laikā noņems sāpes

Izmantojiet foliju, lai samazinātu sāpes sprandā, mugurā, rokās un ķermeņa locītavās. Alumīnija folija ir pierādījusi savu iedarbību arī radikulīta, reimatoīdā artrīta, saaukstēšanās, papēžu piešu, sāls nogulšņu un podagras ārstēšanā, kā arī palīdz sadziedēt rētas, kas radušās pēc operācijām.

LASI VĒL: Kontrolējat sāpes mugurā un gurnos, veicot staipīšanās vingrinājumus. To noteikti vajag pamēģināt!

Uz kājām lieciet 5 – 7 folija slāņos salocītu foliju, kuram starp katru slāni plānā kārtā ielikta vate. Paturiet šādu kompresi vismaz stundu. Pēc šīs stundas uz divām stundām noņemiet kompresi nost, tad pēc tam uzlieciet to atpakaļ. Pēc nedēļas varat atkārtot šo procedūru, bet tad tai būs jau profilaktisks mērķis.

Noteikti dalieties arī ar citiem lasītājiem!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru