Insulta gadījumā, jūsu dzīvību glābs – ADATA! Skaties, kā sniegt pirmo palīdzību, insulta gadījumā

Šo metodi izmantoja ķīniešu profesors. Uzzini, kā tas izglābj dzīvību!

Adata var glābt pacienta dzīvību insulta gadījumā. Šo ieteikumu mums dod ķīniešu profesors, kurš saka, ka jums vienmēr jābūt līdzi adatai. Unikāls un netradicionāls glābšanas veids, kas pielietojams insulta gadījumā. Visiem nepieciešams patērēt laiku, lai izlasītu šo rakstu, jo jūs nekad nezināt, kurš varētu būt atkarīgs no jums pēc brīža. Pēc tam, kad kādam ir insults, viņam nepieciešama atpūta un neatliekamā palīdzība. Šie padomi palīdzēs glābt pacientam dzīvību.

Esiet mierīgs. Neatkarīgi no tā, kur atrodas upuris, to nedrīkst kustināt, jo, ja jūs pārvietojiet pacientu kapilāri pārplīsīs, tas izsauks asiņošanu smadzenēs. Ja jums ir šļirce – tas ir pat labāk; bet var noderēt arī parastā šujamā adata. Pieturiet adatu virs uguns, šķiltavām vai sveces, lai sterilizētu, bet pēc tam to izmantojiet, lai iedurtu visiem 10 pirkstu spilventiņiem.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Filips</cite>

    22. feb 23:25
    INSULTA PAZĪMES – 4 veidi kā atpazīt …..
    Insults pazīmes – Ir 4 veidi, kā atpazīt šo kaiti:
    · lūgt personai smaidīt pēc iespējas plašāk (lielākā daļa cilvēku pēc insulta to varēs izdarīt ar grūtībām).
    · palūdziet pateikt elementāru teikumu (piemēram: tagad līst).
    · palūdziet pacelt rokas (visticamāk insulta pacientiem tas neizdodas, vai izdosies tikai daļēji).
    · palūdziet cilvēkam parādīt mēli (ja tā ir savijusies vai pagriezta, ir vērts nogādāt cilvēku slimnīcā).
    Ir vēl vairākas pazīmes, kuras vajadzētu ņemt vērā un, kuras varētu liecināt par insultu: ekstremitāšu nejutīgums, migrēna un reibonis, strauja redzes pasliktināšanās.
    Lasi arī: https://zeltene.lv/asinsvadu-tir… Zinot kaut vai tikai šos vienkāršākos simptomus, jūs varat palīdzēt vai pat izglābt apkārtējo cilvēku dzīvības.
    P.S: ir vēl vairāki simptomi: pēkšņs vājums, satumsums acīs vai samazināts redzes asums vienā acī, nespēja saprast citu cilvēku runu, pēkšņas stipras galvassāpes, kuras var pavadīt slikta dūša un vemšana, dezorientācija telpā, stabilitātes un samaņas zudums! Ja rodas grūtības vismaz vienā no šiem punktiem, zvaniet ārstam un aprakstiet simptomus.

Pievienot komentāru