Sagatavojat piezīmju grāmatiņu, un ierakstiet tajā dažus noslēpumus, ar kuriem jūsu galerts vienmēr būs uz urrā!
Jūs taču man piekritīsiet, ka daudziem cilvēkiem garšo galerts. Jo tas ir ne tikai veselīgs, bet arī garšīgs!
Diemžēl ne katrai saimniecei zināms, kā pareizi izvārīt galertu, lai tas būtu caurspīdīgs un tajā pašā laikā labi savārīts un ļoti aromātisks.
☕Pirms galerta pagatavošanas, gaļu vajag rūpīgi nomazgāt un iemērkt ūdenī uz 4-6 stundām. Galertam labāk ņemt šņukuru, liellopa vai cūkas kājas, stilbus un asti, tie labāk recē. Izvēlieties gaļu, pēc paša vēlēšanās.
☕Sagatavoto gaļu liekat katliņā un pārlejat ar ūdeni, lai ūdens tikai nedaudz pārklāj gaļu, uzvāriet. Nolejat ūdeni, gaļu nomazgājat zem tekoša ūdens, un atkal ieliekat katlā. Tagad lejat ūdeni, lai tas pārklātu gaļu uz 7 centimetriem.
Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu