Horoskops sievietēm: Tavs ideālais partneris

Zvaigznes zina, kurš tev ir vispiemērotākais!

Ja interesējies par astroloģiju, tad zini, ka zodiaka zīme var palīdzēt daudzās dzīves jomās, ieskaitot mīlas dzīvi. Ja tev nepieciešams padoms, izvēloties, ar ko būt kopā, zodiaka zīme var palīdzēt noskaidrot, kāds puisis tev būtu vispiemērotākais. Ar humora devu!

Auns – draugs, kuram patīk spēles

Tu uzvari ikvienā galda vai kāršu spēlē, kā bieži riskē un nespēj ilgstoši koncentrēties uz vienu lietu. Puisis, kuram patīk spēles, ir tev ļoti piemērots, jo viņam piemīt laba iztēle, precīza koordinācija un kāre pēc piedzīvojumiem.

Vērsis – nūģīgs draugs

Nūģīgiem puišiem patīk palikt mājās un atpūsties, un tevi tas pilnībā apmierina. Viņi ir gudri, kas jums abiem ir kopīgs, un viņi ir neizsakāmi pateicīgi, ka viņiem ir draudzene (un tev tas patīk). Turklāt brilles liek viņiem izskatīties īpaši pievilcīgiem.

Dvīņi – nedaudz ļauns, bet jauks puisis

Par dvīņiem parasti saka, ka viņi ir kā divi atšķirīgi cilvēki, un tavs ideālais draugs ir tieši tāds pats. Viņš var šķist iedomīgs, bet tu zini, ka iekšēji viņš ir ļoti jauks. Tev patīk puiši, kas var tikt tev līdzi un parūpēties par to, lai nekad nebūtu garlaicīgi.

Vēzis – jaukais puisis

Tu vienmēr centies pasargāt sevi, tāpēc tev vajadzīgs puisis, kurš ir gādīgs, iejūtīgs un ļoti uzmanīgs attiecībā uz tavām sajūtām. Šis puisis nespēlēsies ar tavām jūtām un turēs solījumu nekad tevi nesāpināt.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru