Horoskops sievietēm: Tavs ideālais partneris

Lauva – atbalstošais puisis

Tev patīk būt uzmanības centrā, tāpēc vēlies, lai blakus būtu kāds, kurš tevi atbalsta nevis cenšas ieņemt tavu vietu. Attiecībās parasti nevar vienlaicīgi eksistēt divas zvaigznes, tāpēc tev būtu piemērots tāds puisis, kurš sēž skatītāju rindās un ļauj tev mirdzēt.

Jaunava – nedaudz sievišķīgs puisis

Tev piemīt tendence visu analizēt, kritizēt un nedaudz iespringt, tāpēc tev vajadzīgs kāds, kurš ir seksuāli atvērtāks un var palīdzēt tev atbrīvoties un izmēģināt kaut ko jaunu. Tāpēc tev ir piemērots tāds puisis, kurš apzinās savu sievišķīgo pusi un jūtas ērti.

Svari – jautrais puisis

Tu esi apburoša un sabiedriska, tāpēc tev vajag tādu puisi, kurš spēj turēt līdzi. Cilvēkiem patiktu uzturēties jūsu abu sabiedrībā un visi domātu, ka esat “jautrs pāris”.

Skorpions – izskatīgais puisis

Tevi aizrauj kaislības un seksapīls, un tev piemērotākais ir tāds puisis, kurš ir tikpat karstasinīgs un gatavs ļauties seksuāliem piedzīvojumiem.

Strēlnieks – puisis, kurš ir gatavs pārmaiņām

Tev patīk doties uz citām pilsētām un valstīm un palikt viesnīcās, lai satiktu jaunus cilvēkus un apskatītu interesantas vietas. Tāpēc tev vajadzīgs tāds puisis, kurš spēj rīkoties spontāni un kuram lēciens ar izpletni saistās ar jautrību nevis pašnāvību.

Mežāzis – mūziķis

Tev piemīt praktiskums un vēlme visu kārtīgi izplānot. Tas ir labi, bet var kļūt garlaicīgi. Tev būtu piemērots kāds, kurš ir māksliniecisks un ļautu tev paskatīties uz dzīvi no cita skata punkta.

Ūdensvīrs – emo puisis

Tu esi ļoti gudra un mēdz neizrādīt emocijas. Tev būtu piemērots tāds puisis, kurš ir ļoti emocionāls, jo tad jūsu starpā emocijas būtu sabalansētas.

Zivis – māksliniecisks puisis

Tev blakus vajag kādu māksliniecisku dvēseli, kura spēs novērtēt patiesu mākslu. Tu varēsi palikt ēnā un ļaut puiša talantam izpausties un pārsteigt pasauli.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru