Guntars Račs un “Saldās sejas” turpina koncertturneju un izziņo īpašos viesus

Ar koncertiem 20.aprīlī Skrundā, 21.aprīlī Viesītē un 22.aprīlī Bauskā, sāksies Guntara Rača un grupas “Saldās sejas” grāmatas “365” svētku koncertu sērijas otrais cēliens. Tāpat kā koncertu sērijas pirmajos koncertos februārī, arī šoreiz koncertos piedalīsies dažādi īpašie viesi, un katra koncerta repertuārs atšķirsies no iepriekšējā. Koncertu norises vietās būs pieejams arī grupas koncertalbuma CD.

Koncertu sērija – 20.04 Skrunda, 21.04 Viesīte, 22.04 Bauska, 28. 04 Kalnmuižas pils, 06.05 Ogre, 10.05 Talsi, 11.05 Aizpute, 12.05 Mālpils, 13.05 Ventspils , 20.05 Jelgava.

Jaunās koncertu sērijas īpašie viesi būs Ivo Fomins, kurš koncertos sola izpildīt arī savu jaunāko dziesmu “Vēlreiz un vēlreiz”, kā arī vairākus savus pazīstamākos hitus. Par dziesmām, kuras Guntars ir sarakstījis kopā ar Ainaru Virgu un kuras izpilda “Līvi” koncertos parūpēsies grupas “Līvi” šī brīža dziedātājs Buks jeb Jānis Buķelis. Maijā koncertu sērijai pievienosies arī Normunds Rutulis, bet visos koncertos ar jaunām dziesmām klausītājus iepriecinās jaunā un daudzsološā dziedātāja Katrīna Bindere, kura tieši šodien radiostacijām piedāvās savu jaunāko dziesmu “Piespied stop”. Šīs dziesmas pamatā ir dzejoļu grāmatā “365” iekļautais dzejolis 2. oktobra dzejolis, bet mūzikas autore ir pati Katrīna.

Koncertā Skrundā kā īpašie viesi piedalīsies arī Skrundas bērnu ansamblis “Bums” un soliste Katrīna Paula Baraka. Koncertā Viesītē īpašo viesu statusā būs jauns un daudzsološs Jēkabpils duets – Ilze Savicka un Ardis Avotiņš. Koncertā Bauskā šo svētdien īpašais viesis būs jaunā un talantīgā, Latvijas pirmā X-Faktora zvaigzne Adriana Miglāne.

Guntara Rača dzejoļu grāmatas “365” 1. daļa, pēc Latvijas Grāmattirgotāju asociācijas apkopotajiem datiem, kļuva par 2017.gada vispieprasītāko grāmatu Latvijā un jau astoņus mēnešus nepamet Latvijas lielāko grāmatnīcu topus.

Tādus panākumus līdz šim neviena dzejoļu grāmata Latvijā nebija guvusi. Arī grāmatas 2. daļa kopš 5. februāra ieņem augstākās pozīcijas šajos topos.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru